Våmhus tjänade pengar till sin klass

Tjäna pengar till klassen eller laget

Beställ gratis infopaket

Hög förtjänst

Ni tjänar 25 kr per såld burk redan från första sålda burken. Burkarna säljs för 60 kr/st vilket innebär att ni har hela 42% i förtjänst, detta gör att det blir roligare och går snabbare att sälja.

Inga utlägg - fri returrätt

När ni gjort er beställning har ni 30 dagars betalningstid och fri returrätt, vilket gör försäljningen riskfri för er grupp.

Snabba leveranser
2-5 dagars leveranstid

Ni får leveransen av burkarna inom 2-5 dagar efter er beställning, så ni snabbt kan dela ut beställda produkter till era kunder.

Enklaste sättet att tjäna pengar

Det enklaste sättet att tjäna pengar på är att sälja populära produkter. Våra välkända produkter och den höga förtjänsten gör att försäljningen blir snabb, enkel och rolig.

Lättsålda och välkända produkter!

Kakor, godis & knäckesticks

Det effektivaste sättet att tjäna pengar till klassen eller laget är att sälja produkter som är efterfrågade. Det gör försäljningen både enkel och rolig att genomföra.

Bild produkter
Ni tjänar25 kr/burkAlla burkar säljs för60 kr
Elisabeth Eskilsminne

“Lillebrors kolablandning är verkligen lättsåld och en stor favorit hos kunderna”

- Elisabeth, Eskilsminne IF

Så här går det till

 • Steg 1 sälj
  1

  Ta upp beställningar

  …hos släktingar, grannar och på arbetsplatser genom att visa upp säljkatalogen och dela webshopen.

 • Steg 2 Dela ut
  2

  Beställ burkar och dela ut

  Sammanställ er försäljning och beställ. Dela ut burkarna och ta betalt.

 • Steg 3 Redovisa
  3

  Behåll vinsten direkt

  Nu är ni klara.

 

Sälj mer med din personliga webshop

Att visa upp produkterna för så många som möjligt gör att ni enkelt säljer mer. Till er hjälp har ni både en säljkatalog och en personlig webshop. Webshopen kan ni dela genom sociala medier, via mejl eller sms. Kunden kan se hela sortimentet och själv lägga sin beställning. Enkelt och smidigt för alla!

Tre fördelar med webshopen:

 1. Du kan börja sälja direkt

 2. Du når många fler kunder

 3. Enkelt att beställa direkt i mobilen
   

"Vi sålde nog 300 burkar fler än förra omgången! Webshopen påverkar absolut. Man kanske inte hade sålt till de som bor långt borta, men nu får de ändå chans att handla".

Petra Weister, Ljungarumsskolan, klass 6.

 

Beställ ett gratis infopaket och kom igång direkt

Infopaket och Lillebrors

Infopaketet innehåller:

 • Säljkataloger
 • Informationskort
 • En smakprovsburk
När du beställt ett infopaket får du ett mejl med en länk till Mina Sidor, där gruppen enkelt kan hantera sin försäljning.

Infopaketet innehåller allt ni behöver för att genomföra en försäljning.

Tips: 2 kataloger per säljare

Infopaketet får ni inom 1-2 dagar

Tjäna ihop pengar till din grupp
 

Vi klimatkompenserar!

Från och med den 1 juli 2019 klimatkompenserar vi på Kakservice för alla våra produkter. Allt från förpackningar till innehåll och transporter. Vi har valt att kompensera genom att stödja ett trädprojekt ”Khasi Hills” i Indien.

Vi jobbar hela tiden för att minimera vår klimatpåverkan och stödjer projekt som gör insatser för miljö och människor. Det är inte hela lösningen och därför fortsätter vi att utmana oss själva och våra samarbetspartner varje dag.

Vårt miljöansvar

Vi på Kakservice bedriver ett långsiktigt miljöarbete och hela vår verksamhet är miljödiplomerad och godkänd efter revision enligt Svensk Miljöbas. Centralt för detta miljöledningssystem är att miljöarbetet förbättras från år till år.

- Diplomeringen är en bekräftelse på att vi gör det vi ska. Det känns naturligtvis roligt att få det på pränt, säger Caroline Mattsson, miljöansvarig på Kakservice.

Vår miljöpolicy ligger till grund för det miljöarbete vi genomför. 

Kundundersökning okt 2021

Vi strävar hela tiden efter att förenkla vårt koncept. Vi gör därför regelbundet en kundundersökning som hjälper oss att veta vad våra kunder tycker.

Vad säger våra kunder?

Totalt sett, hur nöjd är du med Kakservice?

97%Är nöjda eller mycket
nöjda med Kakservice


Kundundersökning okt 2021

Vi har hjälpt över 62.000 skolklasser, lag och föreningar

Sedan starten 1984 har vi på Kakservice hjälpt mer än 62 000 grupper att tjäna pengar till sina mål såsom skolresor, träningsläger och cuper mm. Minnen för livet skapas när klasser och lag får möjligheten att resa tillsammans.

Vill ni också börja tjäna pengar?

Beställ gratis infopaket

Hur mycket vill ni tjäna?

* Genomsnittssäljaren säljer 23 burkar

Prolympiaskolan tjänade 67.759 kr

När eleverna på friskolan Prolympia i Virserum avslutar sitt engelska tema går färden mot England och USA. Pengarna har skolklasserna till stor del tjänat in genom att sälja produkter från Kakservice.

Vill ni också börja tjäna pengar?

Beställ gratis infopaket

Så här började det

Att det blev just kakor och andra godsaker som de två uppfinningsrika tonårsgrabbarna Mikael Westerberg och Jan Truuväärt skulle komma att specialisera sig på känns i backspegeln som tämligen glasklart.

Egentligen börjar Kakservices historia redan under några varma sommardagar på 70-talet. De två vännerna Mikael och Jan har sommarlov och är ute och kör motorbåt bland öar och skär i Fjällbackas skärgård.

Vi stödjer Friends

Kakservice har valt att fortsätta stödja Friends viktiga arbete att se till att alla ungdomar mår bra och inte blir utfrysta eller mobbade, vilket inte är en självklarhet idag. Friends är en icke vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbing.

“Alla barn har rätt att känna sig trygga och må bra. Genom vårt samarbete med Friends vill vi ge fler barn möjligheten att känna så”

- Mikael Westerberg, VD på Kakservice
Friends företagsvän med Kakservice

Vill du köpa produkter?

Kakservice produkter säljs enbart genom föreningar, lag och skolklasser.  Vi hjälper gärna dig som vill handla våra produkter att komma i kontakt med en grupp som säljer i din närhet.

Kakservice produkter

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo FTI logo

Integritetspolicy