Tingsholmsgymnasiet – Vad lätt det var att sälja kakor!


Eleverna på omvårdnadsprogrammet i Ulricehamn drömde om att få åka på en minnesvärd resa utomlands där de tillsammans kunde ha roligt, umgås utanför skolan och inte minst fira att de tagit studenten. Så klassen har målmedvetet och enkelt tillsammans under 3 års tid sparat ihop till sin klassresa! För att nå sitt mål har de tagit hjälp av oss på Kakservice och har framför allt inför högtider så som påsk och jul sålt kakor, godis och knäckebröd. Och inte var det så svårt heller!


”Det visade sig gå jättelätt att sälja, så alla var väldigt positiva. Jag tror inte att det var så många som ens behövde gå runt och knacka dörr. Vi har själva ganska stor släkt nära, och jag har tagit med en katalog till jobbet.”


Och det är precis så lätt vi på Kakservice vill att det ska vara – Det ska vara enkelt och kul att tjäna pengar till klassresan! 


Börja med de ni har närmast runt er

Det gäller att få en riktigt bra start på sin försäljning, då blir allt så mycket enklare och roligare. Så vi rekommenderar att ni börjar er försäljning av kakor till grannar, släkt och vänner. Var tydliga med vad syftet är, tala om att ni samlar in pengar till klassresan eller till exempel nya matchställ till klubben och de kommer garanterat vilja hjälpa er att uppnå ert mål. Särskilt när ni säljer en sådan god produkt – Vem vill inte ha en god kaka till kaffet?


Ta med katalogen till arbetsplatser och företag

Andra ställen som är bra att sälja kakor, knäckebröd och godis på är på arbetsplatser och företag. Be dina föräldrar att ta med katalogen till sin arbetsplats och här kan det även vara bra med lite personliga affischer som talar om vad ni ska göra på er klass- eller lagresa. Eller hur ni vill att matchstället kommer att se ut. Ju bättre ni målar upp bilden för köparen av vad ni vill göra med era insamlade pengar, desto mer villiga kommer de vara att hjälpa er att nå ert mål.


 
Lägg er säljinsats till klassresan rätt i tiden

Många företag köper in give aways och julklappar både till sina kunder och sin personal och här passar vårt sortiment väldigt bra – alla blir glada av lite kakor! Veckorna före jul, påsk och inför semestern är väldigt bra perioder för att tjäna pengar snabbt och enkelt.

Läs mer om Tingsholmsgymnasiets försäljning

Publicerad 17 december

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar

 
Information

 
Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy