SökMina sidorBeställ gratis infopaket

Långsiktighet och engagemang för barnens bästa

- Tänk så många skol- och idrottsresor som har blivit möjliga tack vare fina försäljningsinsatser ifrån våra kunder. Nu vill vi ta ytterligare ett steg genom att hjälpa de barn som inte har råd eller förutsättningar till fina sommarupplevelser, berättar Mikael Westerberg som är en av de engagerade delägarna i Kakservice AB

Stadsmissionen – en naturlig partner

Stadsmissionen arbetar med utsatta barn och unga och är därför en naturlig partner till Kakservice. I samarbetet stöttas utsatta barn och deras familjer så att de får möjlighet att åka på sommarkollo tillsammans. Härliga upplevelser med mycket bad, lek och gemenskap.
– Vi gillar upplägget med kollo för hela familjen och tycker kopplingen till oss blir naturlig. Vi arbetar ju dagligen tillsammans med unga människor som säljer våra produkter, fortsätter Mikael Westerberg.

En trovärdig och seriös organisation

Mikael Westerberg berättar också att Stadsmissionens egen presentation gjorde mycket starkt intryck. De hade fler verksamheter än vi från början trodde. Det gjorde att vi blev ännu mer övertygade om att vi valt rätt organisation. Dessutom är det av största vikt att den organisation vi skall samarbeta med är trovärdig, seriös och har ett gott rykte. Det har verkligen Stadsmissionen. Inte minst för att de gör en bra insats för dem som behöver det bäst, menar han.

Vem är Framtidspartner?

Som Framtidspartner samarbetar Kakservice långsiktigt med Stadsmissionen genom att bidra med en större ekonomisk insats. Stadsmissionens gemensamma värden finns som grund i lagarbetet och tillsammans med Kakservice förbättrar man liv för utsatta medmänniskor i Göteborg. Nuvarande Framtidspartners är: Göteborg Energi, Göteborgs-Posten, GöteborgsVarvet, NCC, PostkodLotteriet och Kakservice.

Kollo för alla

Under ett antal sommarveckor ute i den svenska naturen bjuder Stadsmissionen in till Kollo för alla. Syftet är att låta barn, ungdomar, föräldrar och äldre få njuta av bad, sol och gemenskap.

Barn har rätt till ett skönt sommarlov. Äldre har rätt att vistas utomhus. Ett kollo tillsammans med trygga ledare och andra barn kan vara skillnaden mellan ingången till droger och kriminalitet och en bra tonårstid. Kollot är ett av de viktigaste och tydligaste inslagen på hur Stadsmissionen använder skänkta gåvor från företag, privatpersoner och andra organisationer.

 

http://www.stadsmissionen.org/kollo-f-r-alla/

Kontakta oss

031-27 22 20 info@kakservice.se SMS: 0730-12 22 20 Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Läs mer

Sidor

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit ett erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.