Mina sidorBeställ gratis infopaket

Säljstöd vid försäljning av kakor och godis 

Vi vill gärna att det ska gå så enkelt som möjligt för er att sälja. Här har vi samlat några bra tips som kan hjälpa er med försäljningen.

1) Hitta dina kunder
Sälj våra nybakade kakor, knäckebröd och godis till släkt, vänner, grannar och på arbetsplatser så har ni snart samlat ihop till en klassresa eller ett träningsläger. Produkterna är omtyckta och grannar handlar gärna av er då pengarna går till er klass eller ert lag. Be gärna föräldrar att lägga säljkataloger på sina arbetsplatser eller ännu bättre - be att få komma dit och ta upp beställningar. Nedan finner ni ett förslag på en säljlista som visar hur ni enkelt kan sälja de första 23 burkarna.

Din egen “säljlista”

Mamma & Pappa 2 st
Farmor 1 st
Grannarna 5 st
Mammas jobb 6 st
Pappas jobb 5 st
Knacka dörr 4 st
Totalt 23 st

2) Har du Facebook?
Om du har en Facebooksida kan du där posta ett inlägg om att du just nu säljer våra produkter. Enklaste sättet är nog att klicka på delalänkarna nedanför:

Skolklass Förening / Lag

3) Sälj via SMS och mejl

Skicka ett trevligt SMS eller mejl och berätta att ni säljer kakor till klassresan, träningslägret eller cupen.

Exempel:

"Hej! Nu ska jag och klassen göra en säljinsats inför vår klassresa till Köpenhamn i 9:an. Det vore jättesnällt om ni ville köpa någon/några burkar med kakor, knäckebröd och andra godsaker, de kostar 50 kr burken. Hela urvalet ser ni på www.kakservice.se/Produkter. Kram Linn :)"

4) Har du/ni en blogg eller hemsida?
Om du/ni har en blogg eller hemsida kan ni där tala om att ni säljer våra produkter så att de som följer er vet att ni säljer. 

Få tips och inspireras av framgångsrika, säljdrivande meddelande på din lagsida som hjälper dig att sälja kakor.

5) Var artig och trevlig.
Var alltid artig och trevlig mot dem som köper och även mot dem som inte gör det. Berätta gärna vad pengarna ni tjänar skall gå till. Kom ihåg att ju fler du frågar desto fler JA! får du. Det blir så klart några nej också.

Material att beställa utan kostnad

Säljkataloger

Infopaket

Material att ladda ner 

Säljkatalog 

Sammanställningslista

Informationsbroschyr

Kvitto vid försäljning till företag

Företagskvitto - Skapa kvitto och skriv ut

Företagskvitto - Skriv ut och fyll i för hand