SökMina sidorBeställ gratis infopaket

Vinsten i Kakservice tävling gav en resa till Göteborg och Liseberg

 

Vinnarna i kakservice tävling Klass 5C på Nyvångskolan fick en helt fantastisk helg.

Resan började med rundtur med Paddan bådarna och till barnens stora glädje spelades den nya Sunefilmen in på en av båtarna i kanalen och klassen kunde spana in skådisar.  

Den stora höjdpunkten var förstås Liseberg. Barnen delades in i grupper så vi vuxna kunde ha var sin grupp att ansvara för. Det visade sig att grupperna ständigt omformades och barnen hängde med de klasskompisar som ville åka samma attraktion som de själva. Det var roligt att se hur lätt barnen bytte runt och hur kul de hade tillsammans. 

- Det blev Riktig teambuilding och dessutom var Liseberg nästan folktomt så gissa om de fick åka mycket, säger Hanna som är klassförälder. Barnen höll ut ända till Liseberg stängde för sedan mycket glada men trötta tassa tillbaka till hotellet.

Vinnarna i kakservice tävling Klass 5C på Nyvångskolan fick en helt fantastisk helg

Kakservice tävling 

… (här ska det finnas ett stycke som berättar om tävlingen). 

Pengar till föreningen eller klassen

Beställ gratis infopaket
Kakservice erbjuder klasser och föreningar möjligheten att tjäna pengar till klassen eller föreningen

Dag 2 blev det mer teambuilding på Prison Island vilket barnen älskade. Efter ha kämpat i 1,5 timme var tacobuffén på Universeum mycket uppskattad. Vi tittade på fiskar och regnskog m.m. och lät barnens intresse styra vad de ville se vilket gav barnen stor glädje och behållning.

Det var riktigt roligt att barnen fick åka i 5:e klass istället för i 6:an som många klasser gör. När klassen vann skolresan i Kakservice tävling så blev det möjlig att göra tidigare. Många klasser splittras i 6:an och nya bildas i högstadiet. Nu fick barnen mycket mer glädje av den gemenskap de skapade under resan och kan se fram emot ett härligt ett år tillsammans i 6:an. De siktar nog ändå på att tjäna ihop pengar till skolavslutningen och hyra en stor stuga som hela klassen får plats i. Tanken är att de ska paddla kanot i en närliggande sjö vilket ger en kontrast mot storstad och nöjesfält. Det känns som ett superbra förslag av avsluta mellanstadiet på. 

Kakservice erbjuder klasser och föreningar möjligheten att tjäna pengar till … (här ska vi ha ett stycke som berättar om Kakservice erbjudande). 

I vinsten för klassen ingick Bussresa till Göteborg, fria resor med lokaltrafiken, boende på Gothia Towers, inträde på Liseberg och Universeum. Fängelseäventyr på Prison Island och åktur med Paddanbåtarna. Även Måtidskuponger och ett restaurangbesök. 

Värdet ca: 36 000 kr  

Mer om Kakservice

Till kakservice.se

Läs fler berättelser

Kontakta oss

031-27 22 20 info@kakservice.se SMS: 0730-12 22 20 Sommaröppettider - se Kontakt

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Läs mer

Sidor

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit ett erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.