SökMina sidorBeställ gratis infopaket

Vinsten i Kakservice tävling gav en resa till Göteborg och Liseberg

 

Vinnarna i kakservice tävling Klass 5C på Nyvångskolan fick en helt fantastisk helg

Vinnarna i Kakservice tävling Klass 5C på Nyvångskolan fick en helt fantastisk helg.

Resan började med rundtur med Paddan bådarna och till barnens stora glädje spelades den nya ”Sune” filmen in på en av båtarna i kanalen och klassen kunde spana in skådisar.  

Den stora höjdpunkten var förstås Liseberg. Barnen delades in i grupper så de vuxna kunde ha var sin grupp att ansvara för. Det visade sig att grupperna ständigt omformades och barnen hängde med de klasskompisar som ville åka samma attraktion som de själva. Det var roligt att se hur lätt barnen bytte runt och hur kul de hade tillsammans. 

- Det blev riktig teambuilding och dessutom var Liseberg nästan folktomt så gissa om de fick åka mycket, säger Hanna som är förälder i klassen. Barnen höll ut ända till Liseberg stängde för att sedan mycket glada men trötta tassa tillbaka till hotellet.

 

Kakservice tävling 

Klasser, lag och föreningar som tidigare sålt Kakservice produkter var hösten 2018 med och tävlade om Skolresan till Göteborg, värde 38 000 kr . För att kvalificera sig till tävlingens slutomgång i januari 2019 behövde de sälja minst 450 burkar med kakor, knäckebröd och godis. Vinnaren kontaktades och publicerades på Kakservice.se i februari 2019. 

Tjäna pengar till klassen eller laget

Beställ gratis infopaket
Kakservice erbjuder klasser och föreningar möjligheten att tjäna pengar till klassen eller föreningen

Vinnarresan dag 2

Andra dagen blev det mer teambuilding på Prison Island vilket barnen älskade. Efter ha kämpat i 1,5 timme var tacobuffén på Universeum mycket uppskattad. - Vi tittade på fiskar och regnskog m.m. och lät barnens intresse styra vad de ville se vilket gav barnen stor glädje och behållning, säger hanna, säger Hanna förälder i klassen. 

Det var riktigt roligt att barnen fick åka i 5:e klass istället för i 6:an som många klasser gör. När klassen vann skolresan i Kakservice tävling så blev resan möjlig att göra tidigare. Många klasser splittras i 6:an och nya bildas i högstadiet. Nu fick barnen mycket mer glädje av den gemenskap d skapade under resan och kan se fram emot ett härligt år tillsammans i 6:an. De siktar nog ändå på att tjäna ihop pengar till skolavslutningen och hyra en stor stuga som hela klassen får plats i. Tanken är att de ska paddla kanot i en närliggande sjö vilket ger en kontrast mot storstad och nöjesfält. Det känns som ett superbra förslag att avsluta mellanstadiet på. 

 

Vinsten för klassen

I vinsten ingick Bussresa till Göteborg, fria resor med lokaltrafiken, boende på Gothia Towers, inträde på Liseberg och Universeum. Fängelseäventyr på Prison Island och åktur med Paddanbåtarna. Även Måtidskuponger och ett restaurangbesök.  

Värdet ca: 38 000 kr  

Mer om Kakservice

Till kakservice.se

Läs fler berättelser

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar

 
Information

 
Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy