VM-KAKAN

– officiell kaka för damernas handbolls-VM 2023

Inför handbolls-VM för damer 2023 fortsätter Kakservice och Svensk Handboll samarbetet som inleddes inför herrarnas VM 2023. Målet är att skapa ökat intresse för idrott i allmänhet – och för handbollen i synnerhet – bland ungdomar. För Kakservice är satsningen på ungdomar en del av verksamheten. Sedan starten 1984 har Kakservice hjälpt mer än 70 000 grupper att tjäna pengar till skolresor, träningsläger och cuper.

VM-kakan - Damernas handbolls-VM 2023

Vill ni också börja tjäna pengar?

Beställ gratis infopaket
MiniMagasin

MiniMagasin ingår!

I VM-KAKANs burk finns ett unikt 24-sidigt MiniMagasin. Där kan du läsa om lagen som tagit medaljer, domarnas tecken, intervjuer med banbrytande handbollsspelare vi minns och några av dagens stjärnor. Och inte minst, där finns en tävling med många fina priser!


Magasin Kakservice Handbolls-VM

Tävling med fina priser

Tävlingen avslutad

 

Köper du en burk med VM-KAKAN ingår ett MiniMagasin, där det finns en tävling med massor av fina priser. För att vinna behöver du bara svara rätt på några frågor som har anknytning till handboll och skriva en motivering till varför just du skall vinna förstapriset. Observera att vi måste ha ditt tävlingssvar senast 20 november 2023.

1:a pris
Finalbiljetter Dam-VM

Tre förstapristagare vinner varsitt finalpaket. I paketet ingår: två matchbiljetter till VM-finalen 17 december 2023 i Herning, en hotellövernattning för två personer på hotell i närheten av Herning samt resa tur och retur för två personer med SJ inom Sverige, inklusive vidare transport till Herning i Danmark.
 

SJ och Scandic
2:a pris
Kakservice tävling matchtröja

20 andrapristagare
vinner var sin matchtröja!

3:e pris
Kakservice 3:e pris

100 st tredjepristagare
vinner fyra godisburkar var!

VM-KAKAN och EM-KAKAN – eftertraktade samlarobjekt 

Du kanske känner igen VM- och EM-KAKAN sedan tidigare? Det kan stämma bra – Kakservice har i olika samarbeten genom åren tagit fram unika kakburkar för mästerskap inom fotboll, ishockey och nu senast även för handboll. Burkarna har med tiden visat sig bli eftertraktade samlarobjekt med bilder på spelare i de olika landslagen. 

Passa på att köpa VM-KAKAN för damernas handbolls-VM 2023 så snart du kan. Och glöm inte att tävla om finalbiljetter och hotellövernattning!
 

Gamla VM-kakburkar

Kontakta oss

 • Vardagar: 07.30-17.00
 • Kakservice AB
  Bifrostg. 44
  431 44 Mölndal
 • Miljödiplom
 • Zero mission
 • NPA
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.