Elever från en av skolorna som valt att tjäna pengar till klassen med Kakservice

Tjäna pengar till klassen

Beställ gratis infopaket

Tjäna pengar till klasskassan

Vi på Kakservice ger din klass möjligheten att enkelt tjäna ihop pengar till klassen genom att sälja våra goda kakor, godis och knäckebröd tillsammans med klassen. Årligen säljer över 8000 skolklasser och lag över hela Sverige Kakservices populära och lättsålda produkter. Varje burk kostar 70 kronor och ni behåller minst 43% av priset. Ni tjänar alltså minst 25 kronor per såld burk vilket gör att ni snabbt tjänar ihop till drömresa.

Så här går det till att tjäna pengar med klassen

 • 1

  Dela ut säljkataloger – Börja sälj

  Beställ infopaket och dela ut säljkataloger till alla i gruppen. Börja sälj till släkt, grannar och på arbetsplatser genom att visa upp säljkatalogen.

 • 2

  Beställ och dela ut

  Er försäljning sammanställs automatiskt med Mina sidor och levereras till er inom 2-5 arbetsdagar. Dela ut burkarna till era kunder.

 • 3

  Räkna ihop vinsten

  När ni delar ut burkarna till era kunder tar ni samtidigt betalt. Vinsten behåller ni direkt. Nu är ni klara!

Beställ gratis infopaket

Infopaketet innehåller allt ni behöver för att starta. Säljkataloger, infobroschyr och en smakprovsburk.

InfopaketNi kan starta en försäljning precis när ni vill!
Beställ gratis infopaket

Så här lyckas ni med klassförsäljningen

 

Säljlistan visar tips på bra försäljningsställen och exempel på hur mycket du kan sälja.

Din egen säljlista

Mamma & Pappa2 st
Farmor1 st
Grannarna5 st
Mammas jobb4 st
Pappas jobb3 st
Webshop8 st
Totalt23 st

Ni visar upp säljkatalogen för dem som ni besöker och vill sälja till. Många använder också sociala medier, skolans eller klassens sida på Internet för att nå lagets fans, släktningar o.sv. för att sälja Kakservice produkter. Det ger en riktigt bra spridning och bidrar till fler sålda burkar.

“Kakor gillar ju nästan alla. Och för dem som inte vill ha nåt sött fanns ju knäckebröd. Vi bestämde att alla skulle försöka sälja tio burkar per person.”

— Helena Ödmark, mentor för klass 7 B

Förtjänst: Hur mycket vill er klass tjäna?

* Genomsnittssäljaren säljer 23 burkar

Tollarps skolaTotal förtjänst16.320 kr

Tjäna pengar till klassen med din personliga webshop

Att sälja med klassen har aldrig varit enklare. Genom att visa upp produkterna för så många som möjligt gör att ni enkelt säljer mer. Till er hjälp har ni både en säljkatalog och en personlig webshop. Webshopen kan varje säljande elev dela genom sociala medier, via mejl eller sms. Kunden kan se hela sortimentet och själv lägga sin beställning. Enkelt och smidigt för alla!
 

Tre fördelar med webshopen:

 1. Du kan börja sälja direkt

 2. Du når många fler kunder

 3. Enkelt att beställa direkt i mobilen

”"Vi sålde nog 300 burkar fler än förra omgången! Webshopen påverkar absolut. Man kanske inte hade sålt till de som bor långt borta, men nu får de ändå chans att handla".”

Petra Weister, Ljungarumsskolan, klass 6

Lätt att sälja

– bra produkter ger nöjda klasser

Samla pengar till klassresan och gör skolresan ni drömt om. Bli inspirerad av andra ungdomar och klasser som sålt kakor, chokladbollar, godis och knäckebröd för att tjäna pengar till drömresan. Det är enkelt att sälja Kakservice produkter, läs om hur du som skolledare och lärare kommer igång med försäljningen.

 

”Det gick så bra förra gången och ungdomarna tycker att det är roligt så efter jul beställde vi 660 burkar och de har gått åt nästan allihop. Förutom att eleverna fick sålt en hel del burkar hände det också många roliga saker när de var ute, berättar Pia”

- Pia Axelson, klasslärare för Kronbergsskolan

 

Tips när du vill få ihop pengar till klasskassan

– när du ska sälja 

 • Träna försäljningsargument och presentation

 •  Berätta att de stöder er klass genom sitt köp

 • Goda kakor och lättsålda produkter som du levererar hem till dörren

Använd digitala medier för att nå familjemedlemmar och vänner med budskapet att ni säljer kokosbollar och kakor eller andra Kakservice-produkter. Det ger en bra spridning och bidrar oftast till fler sålda burkar.

Vad kan man sälja med klassen?

– Ett sortiment för alla smaker

 

Alla burkar
säljs för
70 krNi tjänar
30 kr/burk

Konrads KalasknäckeKrispiga sticks med sesam och havssalt. Underbart goda som de är eller med lite smör på.

Mammas ChokladbollarChokladbollar med den där riktigt klassiskt goda smaken! Smaskiga och rullade i cocos är de försvinnande goda.

Lillebrors Bästa KolablandningEngelska kolor blandade med fruktkolor. Lillebror är en riktig finsmakare, och här är en mix av hans absoluta favoriter!

 

Chokladbollar, knäckesticks och kolor

Mormors Dubbla Chokladflarn är verkligen smaskiga med två havreflarn och fyllning av god choklad. Gillar du arraksbollar så kan du också välja Pappas Punschbollar som är chokladöverdragna läckerbitar rullade i chokladströssel. Bland kakorna kan kunderna välja Mias Mintflarn som är frasiga dubbla havreflarn med mild mintsmak. Kajsas Kafékakor har härligt stora chokladbitar insprängda i och är ett måste på varje kaffebord.

Knäckesticksen finns i tre olika smaker. Vi har Josefinas Finknäcke med vallmo, linfrö och sesam, Konrads Kalasknäcke med sesam och havssalt och sist men inte minst Rosmaries Lantknäcke med rosmarin. Passar utmärkt till mellanmålet eller till fredagsmyset. Underbart goda som dom är eller med lite smör på.

 

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Beställ gratis infopaket

 

Klassförsäljning: Tjäna pengar till klassen och klasskassan

Det finns många fördelar med att eleverna i en klass själva samordnar och genomför en klassförsäljning för att samla in pengar till en rolig skolresa eller utflykt. Eleverna lär sig att ta ansvar, planera, känna solidaritet och får då också en bättre sammanhållning i klassen. 

För att en försäljningsaktivitet ska fungera i en klass där många elever ska delta, krävs det att det är enkelt att genomföra. Att produkterna är populära och lättsålda tror vi är den bästa förutsättningen för att eleverna ska engagera sig och tycka det är roligt. Många av Kakservice produkter såsom Lillebrors Kolor, Mammas Chokladbollar är klassiker som kunder vill köpa om och om igen, bara att ta upp beställningar och leverera.

Att klassen inte behöver lägga ut några pengar och får en bra förtjänst per såld burk är en självklarhet. Ni betalar i efterhand endast för de burkar ni har sålt och minst 43% av försäljningspriset 70 kronor, går direkt till klassen. Ni får också en högre ersättning per burk, ju mer ni säljer

Det kan vara väldigt motiverande att jobba mot ett gemensamt mål och en resa skapar oftast minnen för livet. Vi på Kakservice vill ge klassen ett bra stöd och bästa förutsättningar för att dom ska nå sitt mål.

Klassen kan välja att starta en klassförsäljning precis när det passar. Produkterna är inte säsongsbundna och vi på Kakservice finns redo för att hjälpa er att sätta igång.

Det är inte bara skolklasser som samlar pengar för att uppfylla sina drömmar. Läs mer om hur du kan  tjäna pengar till laget.

Klassens förtjänst

Ju fler produkter klassen säljer
– desto högre förtjänst per produkt

Burkarna kostar 70 kronor styck för din kund och er förening tjänar minst 30 kronor per burk.

Er förtjänst 43-43%

Antal sålda burkarFörtjänst per burk
Från 3530 kr

 

Byskeskolan tjänade 4 604 kr

Lillebrors Bästa Kolablandning sålde bäst

”Det är dyrt att flyga från Norrland så ungdomarna får jobba en hel del för sin resa. Men tack vare Kakservices lättsålda kakor har det gått bra varje gång hittills! konstaterar franskaläraren Åsa Nilsson entusiastiskt.”

- franskaläraren Åsa Nilsson på Byskeskolan
Kakservice har genom åren hjälpt tusentals klasser i grundskola och gymnasiet. De har enkelt kunnat samla ihop pengar genom försäljning av våra goda chokladbollar, kakor, godis och knäckesticks. Med Kakservice generösa ersättning går minst 43% av försäljningspriset 70 kr per burk till skolklassen. Här finns möjligheter att tjäna pengar för att förverkliga sina drömmar.

 Läs mer om hur det gick till och hitta inspirationen för klassen.

Tryggt att veta

 • Starta när ni vill
  Det kostnadsfria infopaketet innehåller allt ni behöver för att starta en försäljning.

 • Snabba leveranser
  Burkarna levereras till er inom 2-5 arbetsdagar.

 • Bra hjälpmedel – Mina sidor
  Enkel hantering för dig som kontaktperson och för säljarna i gruppen.

 • Inga utlägg – Fri returrätt
  Ni har 30 dagars betalningstid och fri returrätt.

 • Personlig support
  Ring oss gärna på 031-27 22 20. Vi finns här för dig mån‑fre 07.30‑17.00.

 • Enhetspris
  Alla burkar säljs för 70 kr och ni tjänar 30 kr från första sålda burken.

Kontakta oss

 • Vardagar: 07.30-17.00
 • Kakservice AB
  Bifrostg. 44
  431 44 Mölndal
 • Miljödiplom
 • Zero mission
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.