Så här tycker våra kunder

Film: Hedeskolan klass 5AHedeskolan klass 5ATotal förtjänst på en försälning:13.332 kr

Film: Kungsbacka SimsällskapKungsbacka SimsällskapTotal förtjänst på en försälning:46.100 kr

Enklaste sättet för klasser och lag att tjäna pengar sedan 1984

Över 70 000 klasser och lag har tjänat mer än 435 miljoner kr sedan starten. En vanlig förtjänst för en grupp är 20 000 kr vid första försäljningen, då är ni 25 personer som säljer 32 burkar var. Säljarnas personliga webshop och säljkatalogen gör att försäljning går snabbt och smidigt. Här kan ni läsa om klasser och lags berättelser om hur de tjänat pengar och förverkligat resor och aktiviteter som givit minnen för livet.

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Beställ gratis infopaket

Feedback från våra kunder

Att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service och trygghet är viktigt för oss. Vi följer därför regelbundet upp vad våra kunder tycker i vår kundnöjdhetsenkät. Här är ett urval av den fina feedback vi fått från våra kunder.

Kundreportage

Under åren har många kunder till oss berättat vad just de uppskattar med Kakservice produkter och tjänster. Nedan kan ni ta del av reportage vi gjort bland våra kunder där de själva får berätta om deras erfarenheter.

  • Eleverna får lära sig att ta initiativ och ansvar

    Det finns fler fördelar än att klassen tjänar pengar. De får vara kreativa, pröva egna idéer och lösa problem. De får möjlighet att ta initiativ och ansvar och de utvecklar sin förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Dessutom tränar de sin sociala kompetens vilket är oerhört viktigt i dagens samhälle.

  • Smidigt och enkelt med Mina sidor

    Den nya funktionen "Mina sidor", där du som säljer kan hålla koll på försäljningen, var mycket uppskattad. Där kunde tjejerna hela tiden följa totalsumman och peppa varandra. Det var smidigt och verkligen sporrande, säger Elisabeth. Och för mig som kontaktperson var det väldigt enkelt. Jag behövde bara skicka ut en länk till var och en som skulle sälja, där de kunde redovisa burkarna de fått beställning på.

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy