Så här tycker våra kunder

Film: Rudsskolan 9FRudsskolan 9FFörtjänst på två försäljningar:42.354 kr

Film: Jönköping Spartans CheerJönköping Spartans CheerFörtjänst på en försäljning:60.000 kr

Enklaste sättet för klasser och lag att tjäna pengar sedan 1984

Över 70 000 klasser och lag har tjänat mer än 435 miljoner kr sedan starten. En vanlig förtjänst för en grupp är 20 000 kr vid första försäljningen, då är ni 25 personer som säljer 32 burkar var. Säljarnas personliga webshop och säljkatalogen gör att försäljning går snabbt och smidigt. Här kan ni läsa om klasser och lags berättelser om hur de tjänat pengar och förverkligat resor och aktiviteter som givit minnen för livet.

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Beställ gratis infopaket

Feedback från våra kunder

Att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service och trygghet är viktigt för oss. Vi följer därför regelbundet upp vad våra kunder tycker i vår kundnöjdhetsenkät. Här är ett urval av den fina feedback vi fått från våra kunder.

Kundreportage

Under åren har många kunder till oss berättat vad just de uppskattar med Kakservice produkter och tjänster. Nedan kan ni ta del av reportage vi gjort bland våra kunder där de själva får berätta om deras erfarenheter.

 • Eleverna får lära sig att ta initiativ och ansvar

  Det finns fler fördelar än att klassen tjänar pengar. De får vara kreativa, pröva egna idéer och lösa problem. De får möjlighet att ta initiativ och ansvar och de utvecklar sin förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Dessutom tränar de sin sociala kompetens vilket är oerhört viktigt i dagens samhälle.

 • Smidigt och enkelt med Mina sidor

  Den nya funktionen "Mina sidor", där du som säljer kan hålla koll på försäljningen, var mycket uppskattad. Där kunde tjejerna hela tiden följa totalsumman och peppa varandra. Det var smidigt och verkligen sporrande, säger Elisabeth. Och för mig som kontaktperson var det väldigt enkelt. Jag behövde bara skicka ut en länk till var och en som skulle sälja, där de kunde redovisa burkarna de fått beställning på.

Fler aktuella reportage

Kontakta oss

 • Sommaröppettiderv26 - v27:  07.30 - 15.00
  v28 - v30:  08.30 - 15.00
  v31:  08.30 - 16.00
  v32:  07.30 - 17.00 (vanlig tid)

  Ha en fin sommar!
 • Kakservice AB
  Kunskapsgatan 9
  431 44 Mölndal
 • SUSA - Svensk Miljöbas
 • NPA
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.