SökMina sidorBeställ gratis infopaket

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar. Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 70 000 grupper som samarbetat med oss och tillsammans har de tjänat mer än 435 miljoner kr. Det har förhoppningsvis bidragit till många roliga aktiviteter och minnen. Här kan du läsa om vad några av våra lag och klasser tycker.

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Beställ gratis infopaket

Feedback från våra kunder

Att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service och trygghet är viktigt för oss. Vi följer därför kontinuerligt upp vad våra kunder tycker genom att alla kontaktpersoner efter genomförd försäljning får möjlighet att svara på 6 frågor. Här är ett urval av den fina feedback vi fått från våra kunder.

Kundreportage

Under åren har många kunder till oss berättat vad just de uppskattar med Kakservice produkter och tjänster. Nedan kan ni ta del av reportage vi gjort bland våra kunder där de själva får berätta om deras erfarenheter.

  • Eleverna får lära sig att ta initiativ och ansvar

    Det finns fler fördelar än att klassen tjänar pengar. De får vara kreativa, pröva egna idéer och lösa problem. De får möjlighet att ta initiativ och ansvar och de utvecklar sin förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Dessutom tränar de sin sociala kompetens vilket är oerhört viktigt i dagens samhälle.

  • Smidigt och enkelt med Mina sidor

    Den nya funktionen "Mina sidor", där du som säljer kan hålla koll på försäljningen, var mycket uppskattad. Där kunde tjejerna hela tiden följa totalsumman och peppa varandra. Det var smidigt och verkligen sporrande, säger Elisabeth. Och för mig som kontaktperson var det väldigt enkelt. Jag behövde bara skicka ut en länk till var och en som skulle sälja, där de kunde redovisa burkarna de fått beställning på.

Kontakta oss

031-27 22 20 info@kakservice.se SMS: 0730-12 22 20 Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Läs mer

Sidor

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit ett erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.