Personlig webshop gav ”Pling-Pling” i luren

IFK Knislinge P07/08 siktade på Gothia Cup och nya framgångar. Vägen dit gick via försäljning av kakor, knäcke och godis, med en förtjänst på 26.600 kronor! 

När laget deltog i Gothia Cup förra året blev det succé på alla plan! Killarna fick kolla runt på stan, gå på Avenyn, besöka Liseberg, men framför allt blev det massor av fotboll!  

Ja, det blev en riktig ”höjdare” – killarna gick ju hela vägen till åttondelsfinal, säger Camilla, fotbollsmamma i IFK Knislinge P07/08. 

Resan gav verkligen mersmak och laget fick mycket bättre sammanhållning – killar som inte brukade hänga blev plötsligt jättetajta. Äventyret i Göteborg gav helt enkelt massor av positiv energi. 

Alla peppade varandra och vi fick ihop laget ordentligt. De spelade riktigt bra fotboll hela hösten, fortsätter Camilla. 

I år ville laget till Gothia Cup igen, och de lovade att dra ihop pengarna helt själva. Men en sån resa kostar ju en hel del, så vilka produkter skulle de sälja? Valet föll på kakor, knäcke och godis från Kakservice.  

Det är ju enkla och lättsålda produkter och ungdomarna kan ju sköta det mesta själva – det visste vi sedan tidigare. Så jag gick in på Kakservice hemsida och beställde ett Infopaket. Sen fick vi materialet bara någon dag efter – med tydlig information, säljkataloger och en smakprovsburk, säger Camilla. 

Via mejl fick Camilla också inlogg till Mina Sidor – gruppens egen sida där man kan följa både sin egen och gruppens försäljning. Där kan kontaktpersonen också sammanställa beställningen till Kakservice på ett enkelt sätt – många bra funktioner för att både spara tid och att förenkla hanteringen. 

Jag måste erkänna att jag tidigare inte förstått hur bra Mina Sidor är. Det bästa är nog att det skapas en personlig webshop för var och en av säljarna – helt automatiskt – och den är jätteenkel att dela via sms, mejl och sociala medier. När jag själv gjorde det blev det ”PlingPling” i luren på direkten… första beställningen! Det var fantastiskt kul, skrattar Camilla. 

Sen använde killarna säljkatalogen också när de gick runt och knackade dörr. Man måste ju såklart pröva lite olika sätt. 

De la verkligen manken till i säljarbetet. Och det märktes förstås direkt på intäkterna som ökade snabbt! Bästsäljarna var Mammas Chokladbollar®, Dagnys Dammsugare® och Mormors Dubbla Chokladflarn®. Men det såldes en hel del knäckebröd och godis också. 

Vi kommer absolut sälja kakor, knäcke och godis flera gånger. Folk gillar ju produkterna och – inte minst – de har både snabb åtgång och ger bra förtjänst, avslutar Camilla. 

Tre tips från Camilla för att tjäna pengar till laget

1.Välj produkter som är populära och som därmed är lättsålda.  

2.Välj produkter som går åt. Kakor till exempel äts ju upp ganska snart och då vill kunderna köpa igen. 

Jag skulle välja en leverantör som erbjuder bra säljhjälpmedel, som t ex personlig webshop. Det gör det hela mycket enklare och det blir också ökad försäljning. Mer ”plingpling” och mycket roligare :).

Läs mer om hur du kan tjäna pengar till laget här. 

 

IFK Knislinge P07/08

Vi tjänade 26.600:-

Försäljningsfakta

Förtjänst senaste säljomgång26.600 kr

Kontakta oss

 • Vardagar: 07.30-17.00
 • Kakservice AB
  Bifrostg. 44
  431 44 Mölndal
 • Miljödiplom
 • Zero mission
 • NPA
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.