Tillsammans mot toppresultat!

Jönköping Spartans Cheer sålde kakor, knäcke och godis,
med en förtjänst på hela 60 000 kronor!

Det blev succé för tjejerna i sin första tävling utomlands i somras. Resan gick till Hamburg och tävlingen SALC – Summer All Level Championship.

– Ja, vi hade en fantastisk framgång med två lag. Det blev ett silver och ett guld, säger Sara Svenlin, stolt sportchef för Jönköping Spartans Cheer. 

Föreningen startades 2017 och har idag cirka 270 aktiva i åldrarna 5 till 20 år. Sporten som utövas både i tränings- och tävlingsform, innehåller olika rörelser såsom hopp, stunt, mänskliga pyramider och gymnastik. 

– Det är en väldigt krävande sport när det gäller fysik och koordinationsförmåga, men det gäller även att hålla kontroll på nerverna. Det är mycket som måste stämma, särskilt på tävlingar, säger Sara.

Föreningen växer starkt och med ny träningslokal i år kan fler unga få chansen att börja träna cheerleading. För att hålla nere medlemsavgifterna genomförs ett antal försäljningar varje år.

– Kakservice produkter är väldigt enkla att sälja. Med det breda sortimentet av kakor, godis och knäcke, finns det alltid något som passar. 

Mina sidor är det lätt att följa gruppens försäljning, och med ett enda klick får man sin egen personliga webbshop. Vid försäljningsperiodens slut är det också smidigt att sammanställa beställningen till Kakservice. 

­– Vi har delat länkar till våra personliga webshoppar och knackat dörr. Även föräldrar har tagit med säljkataloger till sina arbetsplatser. Och Mina sidor förenklar verkligen hela arbetet, intygar Sara.

– Vi är supernöjda och kan inte riktigt ta in att det skulle bli ett sådant fint resultat, hela 60 000 kr på en enda försäljning!

En stor del av föreningens verksamhet är inriktad på tävling och till våren börjar den stora tävlingssäsongen med ett flertal tävlingar, både nationellt och internationellt.

– Det ska bli fantastiskt spännande och roligt. Tjejerna som är med i våra tävlingslag hämtar sin drivkraft i att sikta på tävlingar, även om det krävs mycket träning innan. Men du kan riktigt se hur tjejerna blommar upp när de går ut på mattan för att prestera. Det är helt magiskt, avslutar Sara.

Tre tips från sportchefen Sara för att få till en bra försäljning

 • Se till att engagera både ungdomar och vårdnadshavare. 

 • Var tydlig med vad pengarna skall gå till och hur lång försäljningsperioden är.

 • Det är viktigt att produkterna är enkla att sälja för ungdomarna.

 

Jönköping Spartans Cheer

Vi tjänade 60.000:-

Försäljningsfakta

Förtjänst senaste säljomgång60.000 kr

Kontakta oss

 • Vardagar: 07.30-17.00
 • Kakservice AB
  Kunskapsgatan 9
  431 44 Mölndal
 • Miljödiplom
 • NPA
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.