Tips till sportresa

Resa med laget eller föreningen bygger laganda, glädje och knyter band mellan gruppens medlemmar. Kakservice har sedan 1980-talet bidragit till att tusentals föreningar varje år kunnat göra spännande resor. Drömresan kan förverkligas genom att det är så roligt och enkelt att sälja Kakservice populära produkter. Genom åren har vi haft förmånen att ta del av fina berättelser om lyckade träningsläger, turneringar, tävlingar och uppvisningar. 

Här presenterar vi några av våra tips, för att hjälpa och inspirera din förening med  planering av en sportresa.   

Fotbollslaget Qviding P03 reste till både Helsingborg och Skövde

Resor för föreningar och lag

Det finns många bra resmål att välja bland för lag och föreningar som har tjänat ihop pengar till spännande resa. Allt från guidade arrangemang i när och fjärran till resor där man helt själv planerat sin resa. Engagemang mot ett gemensamt resmål skapar bra och positiv kamratskap. Läs om andra lag och föreningars resor och aktiviteter. 

Läs om andra föreningars resor och aktiviteter

 

"Att sälja kakburkar är ett enkelt sätt att snabbt tjäna in bra pengar till laget och tjejerna tycker själva att det är jätteroligt. För sammanhållningen är resor helt ovärderliga och förhoppningsvis kommer det att bli många fler sådana framöver."

- Peter Selin, tränare i Sunnanå BK

Gymnastikföreningen Ling tjänade ihop till träningsresa i Italien

Sälj våra populära produkter

Beställ gratis infopaket

Gothia Sportresor Cuper & Träningsläger

Gothia Sportstravel arrangerar träningsläger, cupresor och fotbollsresor inom Europa. Flyg, transfer, hotell, träningstider, utflykter, träningsmatcher tar Gothia sportstravel hand om så att ni inte ska behöva tänka på något.  

Vi erbjuder träningsläger till några av Europas bästa destinationer och något unik som svenska reseledare på plats i Spanien för att säkerställa kvalitén på alla träningsläger. Ni får ett träningsläger som ingen kan matcha i resebranschen. Alla reseledare har förstås utmärkt lokal kännedom och pratar svenska.

Gothia Sportstravel erbjuder även en helt egen kontaktperson när man bokar träningsläger eller en cupresa. Inget faller mellan stolarna när ni planerar er resa med en egen kontaktperson som besitter många års erfarenhet av att arrangera träningsresor. 

OLKA Sportresor - Träningsläger & cupresor 

Vill ditt lag åka på en rolig resa tillsammans? Kanske vill ni tajta ihop laget på ett träningsläger? Eller kanske vill ni möta internationellt motstånd under en cupresa till utlandet? Det spelar mindre stor roll i vilka tankar ni går - på OLKA har vi en resa för er, oavsett om ni är en klubb inom fotboll, simning, handboll, friidrott, innebandy eller ishockey.

I vårt utbud hittar du alltid en resa som kommer att passa era behov och er tänkta prisbild, oavsett om ni vill resa till sol och värme eller om ni tycker att faciliteterna är viktigare än själva resmålet. Vi har arrangerat sportresor sedan 1978 och är en av Skandinaviens största arrangörer i branschen. Varje år arrangerar vi resor för nästan 20 000 nöjda idrottare till våra kvalitetssäkrade anläggningar och internationella turneringar. 

Här kan du läsa mer om våra träningsläger till Europa och Sverige och om våra internationella cuper!

Lagresor utomlands

Kakservice sätter upplevelsen i centrum och vill ge lag och föreningar förutsättningar att samla ihop pengar till sin drömresa någonstans i världen. Det är roligt, enkelt och riskfritt för din förening att ta hjälp av Kakservice för att tjäna pengar till lag eller föreningskassan. Ni kan fokusera på att planera roliga cuper, tävlingar och träningsläger. Kakservice populära och välkända produkter går snabbt och enkelt att sälja. 

”Ungdomarna har under flera år sålt både kakor och godis och vi har fortsatt år efter år eftersom produkterna säljer så bra och det är så enkelt att beställa. De äldre tjejerna tog bronsmedalj i riksmästerskapet nere i Malmö i år!”

- Solveig Lindberg, supporter för Stingrays Cheer Skellefteå

LA Travels träningsläger i solen

Toppa formen på ett träningsläger i soliga Spanien, Portugal, Turkiet eller Cypern. Tänk att starta dagen med ett träningspass i solen. Kombinera bra hotell med träning i direkt anslutning eller i närheten, måltider på hotellet och transfer. Allt för att du och ditt lag ska få ut så mycket som möjligt av ert träningsläger. 

Vi har ett bra utbud av träningsläger för alla typer av lag/grupper till rätt pris. Vare sig det gäller, fotboll, friidrott eller simning. Med vår långa erfarenhet av sportresor världen över kan vi garantera en lyckad träningsresa. 

Samla laget med ett läger – årets absoluta höjdpunkt.

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Beställ gratis infopaket

Säljmaterial – att beställa eller ladda ner

Här finner du allt säljmaterial som ingår när ni startar en försäljning, allt från infopaket, säljkataloger, företagskvitto, informationsbroschyr till dig som kontaktperson.

Material att beställa utan kostnad

Företagskvitto

 

 

 
Film - Så här går det till att sälja Kakserviceprodukter
 

Kontakta oss

 • Vardagar: 07.30-17.00
 • Kakservice AB
  Bifrostg. 44
  431 44 Mölndal
 • Miljödiplom
 • Zero mission
 • NPA
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.