Tips till Klassresa

En resa med klassen ger fin kamratskap och en fin stämning. Genom åren har vi hjälpt ca 8000 skolklasser varje år att samla in pengar till sina olika resmål.

Många klasser väljer att avsluta året med en drömresa som ett minne från klassen som ger erfarenhet och minnen för livet. Ibland väljer klasser att koppla ihop resa, resmål med utbildning och med ämnen de läser i skolan. Det gemensamma syftet är dock att ha roligt och uppleva något värdefullt för individen och gruppen under en skolresa. Oavsett när man åker är det bra med tips och förslag på vart man ska åka. 

Här har vi samlat förslag på lite olika resmål och arrangörer som vi rekommenderar och gärna vill tipsa er om.
 

Kakservice-klassernas resmål

Det finns många bra resmål att välja bland för dom klasser som har samlat ihop pengar till en klassresa. Allt från guidade arrangemang i både när och fjärran till resor där man helt själv planerar sitt upplägg. Gemensamt engagemang för att nå ett resmål och aktiviteter skapar bra och positiv kamratskap. Läs om andra klassers resor och aktiviteter

 

Eleverna har mycket framgångsrikt sålt Kakservices burkar.
"Målet är en klassresa till Stockholm när eleverna slutar nian. Men försäljningen har gått så bra att de kan bli London”

- Monica Andersson, mentor i klass 8A, Forsheda skola

Furutorpskolan tjänade 42 947 kr. Läs skolklassers berättelser  

Sälj våra populära produkter

Beställ gratis infopaket

Så här får du bästa busserbjudandet till er klass eller cupresa

Att resa med buss är ett bekvämt och säkert sätt att ta sig fram på. En fördel med att boka en egen buss är att den kan användas under hela resan, både till och från destinationen men också mellan olika platser och aktiviteter under resan. För att hitta en transport inom er budget kan vi rekommendera att använda bokningstjänsten Bokabuss.nu. Du skapar enkelt en offertförfrågan som skickas vidare till alla anslutna bussbolag runt om i Sverige som i sin tur kommer tävla om er förfrågan helt kostnadsfritt. Genom att använda tjänsten sparar ni in både tid och pengar då ni själva slipper ringa runt till olika bussbolag, och ni får möjlighet att jämföra priset mellan flera olika bussoperatörer innan ni bokar.
 

Klassresor utomlands

Kakservice sätter upplevelsen i centrum och vill ge klasser förutsättningar att samla ihop pengar till sin drömresa någonstans i världen. Det är enkelt, riskfritt och smidigt för din skola att ta hjälp av Kakservice för att tjäna pengar till klasskassan. Ni kan fokusera på att planera roliga aktiviteter, kurs- eller undervisningsprogram till kulturupplevelser. Kakservice populära och välkända produkter går snabbt och enkelt att sälja. 

”Försäljning av Kakservices kakor är ett enkelt och smidigt sätt att tjäna ihop pengar till klassresan. Första måndagen i september gick bussen från Otterbäcken mot Tysklands huvudstad Berlin”

- Lars Sköld, lärare i klass 8C, Gullstensskolan

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Beställ gratis infopaket

Skolresa - ett minne för livet

Klassens arbete med förberedelser och att samla ihop pengar är ofta lika starkt minne som skolresan. Eleverna får möjlighet att fritt planera och genomföra säljarbetet och träna på att ta eget ansvar. Individerna växer med uppgiften och lagandan stärks. 

Här är några tips:

 • Skapa visioner om en klassresa.

 • Samla snabbt och enkelt in pengar till klasskassan.

 • Ge eleverna möjlighet att visa sin drivkraft.

 • Bygg kamratskap genom arbete mot ett gemensamt mål.

Material att beställa utan kostnad

 
Film - Så här går det till att sälja Kakserviceprodukter
 

Kontakta oss

 • Vardagar: 07.30-17.00
 • Kakservice AB
  Bifrostg. 44
  431 44 Mölndal
 • Miljödiplom
 • Zero mission
 • NPA
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.