Tips till skolresa

En resa med klassen ger fin kamratskap och en fin stämning. Genom åren har vi hjälpt ca 8000 skolklasser varje år att samla in pengar till sina olika resmål.

Många klasser väljer att avsluta året med en drömresa som ett minne från klassen som ger erfarenhet och minnen för livet. Ibland väljer klasser att koppla ihop resa, resmål med utbildning och med ämnen de läser i skolan. Det gemensamma syftet är dock att ha roligt och uppleva något värdefullt för individen och gruppen. Oavsett när man åker är det bra med tips och förslag på vart man ska åka. 

Här har vi samlat förslag på lite olika resmål och arrangörer som vi rekommenderar och gärna vill tipsa er om.
 

Kakservice-klassernas resmål

Det finns många bra resmål att välja bland för dom klasser som har samlat ihop pengar till en skolresa. Allt från guidade arrangemang i både när och fjärran till resor där man helt själv planerar sitt upplägg. Gemensamt engagemang för att nå ett resmål och aktiviteter skapar bra och positiv kamratskap. Läs om andra klassers resor och aktiviteter

 

Eleverna har mycket framgångsrikt sålt Kakservices burkar.
"Målet är en klassresa till Stockholm när eleverna slutar nian. Men försäljningen har gått så bra att de kan bli London”

- Monica Andersson, mentor i klass 8A, Forsheda skola

Furutorpskolan tjänade 42 947 kr. Läs skolklassers berättelser  

Sälj våra populära produkter

Beställ gratis infopaket

Skolresan till Göteborg

Göteborg har fantastiska förutsättningar för att ni ska få en lyckad skolresa. Åk till staden med många häftiga upplevelser; välj bland fartfyllda aktiviteter, bo centralt och shoppa loss i centrum där allt ligger runt hörnet. Buss och spårvagn åker ni fritt under hela er vistelse.

Skolresan till Göteborg arrangeras sedan årsskiftet av Strömma Turism & Sjöfart AB i samverkan med Liseberg, Universeum och Göteborg & Co. Tillsammans vill vi ge elever i grundskolan en minnesvärd upplevelse av Göteborg!

 

“Eleverna har sålt Kakserviceprodukter i fyra omgångar. Varje gång med lika lyckat resultat. Skolresan gick av stapeln i början av juni, 135 mil hemifrån till Sveriges framsida, Göteborg. ”

- Sivert, aktiv förälder på Centrumskolan i Kalix

Läs mer om hur Skolresan till Göteborg fungerar

Klassresor utomlands

Kakservice sätter upplevelsen i centrum och vill ge klasser förutsättningar att samla ihop pengar till sin drömresa någonstans i världen. Det är enkelt, riskfritt och smidigt för din skola att ta hjälp av Kakservice för att tjäna pengar till klasskassan. Ni kan fokusera på att planera roliga aktiviteter, kurs- eller undervisningsprogram till kulturupplevelser. Kakservice populära och välkända produkter går snabbt och enkelt att sälja. 

”Försäljning av Kakservices kakor är ett enkelt och smidigt sätt att tjäna ihop pengar till klassresan. Första måndagen i september gick bussen från Otterbäcken mot Tysklands huvudstad Berlin”

- Lars Sköld, lärare i klass 8C, Gullstensskolan

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Beställ gratis infopaket

Råd och förslag till skolresor

KILROY skräddarsyr gruppresor som skolresor, klassresor och lagresor över hela världen. Idag har KILROY ett stort antal samarbetspartners vilket gör att det finns många möjligheter för er som vill resa i grupp.
Vid en reseförfrågan tar KILROYs reserådgivare snabbt fram ett reseförslag utefter er budget och vad ni vill uppleva under resan. Att få ett reseförslag är alltid kostnadsfritt hos KILROY.

 

 

 

 

Skolresa - ett minne för livet

Klassens arbete med förberedelser och att samla ihop pengar är ofta lika starkt minne som skolresan. Eleverna får möjlighet att fritt planera och genomföra säljarbetet och träna på att ta eget ansvar. Individerna växer med uppgiften och lagandan stärks. 

Här är några tips:

  • Skapa visioner om en klassresa.

  • Samla snabbt och enkelt in pengar till klasskassan.

  • Ge eleverna möjlighet att visa sin drivkraft.

  • Bygg kamratskap genom arbete mot ett gemensamt mål.

Material att beställa utan kostnad

 
Film - Så här går det till att sälja Kakserviceprodukter
 

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy