Vi som arbetar här

Vi jobbar ständigt med förenklingar och förbättringar!

För oss är det viktigt att vi motsvarar våra kunders förväntningar genom hela försäljningen. Vår kundnöjdhetsenkät är därför ett bra verktyg, som hjälper till att ytterligare förbättra oss.  

Med hjälp av kundnöjdhetsenkäten mäter vi nöjdheten på allt från material till produkter och leveranser. Vi följer upp våra undersökningar genom regelbundna möten, där vi diskuterar förbättringsförslag och tar fram planer för hur det ska genomföras.

Vår historia

Kakservice historia började redan på 70-talet. Vännerna och grundarna Mikael och Jan är ute och kör båt i Fjällbackas skärgård. Där träffar de på seglare som ibland saknar hamnarnas service – vännernas första affärsidé har tagit form. 

Att ta båten och sälja nybakade frallor och morgontidningar till seglarna. Mikaels far Arne var dessutom bagare och drev ett eget bageri där Mikael var och hjälpte till ibland. Det var där han 1984 fick kontakt med en kakgrossist och vän till fadern vars kakor han börjar sälja till företag, men riktar snart in försäljningen på föreningar och skolklasser. 

Tidslinje

Kakservice är bästis med Friends

Att alla ungdomar mår bra och inte blir utfrysta eller mobbade är tyvärr inte alltid en självklarhet. Friends vision är ett samhälle där barn och unga växer upp i trygghet och jämlikhet. 

Vi på Kakservice är stolta över att stödja Friends förebyggande arbete. Vår vision är att hjälpa barn och unga att uppnå sina mål och drömmar såsom en skolresa eller cup. Det hoppas vi också ska bidra till en bättre gemenskap i grupperna. 

Friends företagsvän Kakservice

Klimatkompensation - Ett sätt att ta ansvar för vår klimatpåverkan

Vi på Kakservice vill ta ansvar för den klimatpåverkan som vår verksamhet innebär. Det betyder att vi nu klimatkompenserar för de koldioxidutsläpp som vi ger upphov till. Vi har beräknat utsläppen från våra transporter, våra förpackningar och innehållet i våra produkter. Vi har valt att kompensera genom att stödja ett trädprojekt ”Khasi Hills” i Indien.

Den klimatpåverkan som uppstår från de kakor och godis som ni säljer i laget eller klassen kompenserar vi för genom minskade utsläpp i Indien. Vi tror att det är viktigt för våra lag/föreningar och klasser att välja en aktör som faktiskt tar ansvar för miljö och klimat.

Läs mer om klimatkompensation

Kakservice miljöarbete

Vi på Kakservice bedriver ett långsiktigt miljöarbete och vi arbetar kontinuerligt med både små och stora miljöfrågor. Vår verksamhet är miljödiplomerad och godkänd efter revision enligt Svensk Miljöbas.

- Diplomeringen är en bekräftelse på att vi gör det vi ska. Det känns naturligtvis roligt att få det på pränt, säger Caroline Mattsson, miljöansvarig på Kakservice.

Centralt för miljöledningssystemet är att miljöarbetet förbättras från år till år, och till grund för det miljöarbete vi genomför ligger vår miljöpolicy. Ladda gärna ner dokumenten nedan och läs vidare.

Susa (Sustainable standard) - Svensk miljöbas

 
 

Vår fadderskola i Estland – Konguta

Många har nog svårt att föreställa sig att det behövs ett välgörenhetsprojekt i Estland – ett fredligt land som ligger så nära Sverige. Men faktum är att många invånare fortfarande lever under svåra och fattiga förhållanden. Speciellt om man kommer ut på landsbygden. Utanför den glittrande citykärnan i huvudstaden Tallinn lever de sämst lottade fortfarande på en materiell nivå som är likvärdig med eller till och med sämre än på Sovjettiden.

– Det finns fortfarande stor nöd. Jag har elever som saknar såväl el som rinnande vatten hemma. Vi har fått bygga speciella duschar i skolan så att de kan tvätta sig ordentligt, berättar Lina Tamm, rektor på skolan för årskurs 1-6 i landsbygdskommunen Konguta, cirka 20 mil sydost om Tallinn.

– Vi på Kakservice jobbar mycket med ungdomar. Därför känns det inspirerande att få vara med och hjälpa till i ett sånt här projekt. Det är inget som förändrar världen, men för barnen på skolan betyder det mycket, det vet vi, säger vd Mikael Westerberg och kompanjonen Jan Truuväärt, vars föräldrar för övrigt flydde till Sverige från Estland under andra världskriget.

Ett sportsligt samarbete

Att sälja chokladbollar är ett bra recept för att kunna åka på cuper. Men vilken cup ska man välja?  

Fotboll, handboll, basket, innebandy och futsal. Varje sport har en uppsjö olika cuper att välja mellan. Kakservice har valt att samarbeta med fem nordiska cuparrangörer och vi vill lyfta fram dem lite extra.

 

Gratis medaljer till er Cup 

Kakservice kan sponsra medaljerna till er Cup om ni lägger Kakservice Cup i namnet på Cupen 

 
Kakserservice är initiativtagare och driver webbplatserna Innebandycuper.nu  och Bandycuper.se

Hitta roliga cuper och kalendarium med länkarna nedan

Innebandycuper.nu | Bandycuper.se

glada fotbollskillar som sålt kakor

Kakservice AB

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Högsta kreditvärdighet

Kontakta oss

  • Vardagar: 07.30-17.00
  • Kakservice AB
    Kunskapsgatan 9
    431 44 Mölndal
  • Miljödiplom
  • NPA
  • Friends företagsvän
  • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.