1:a Advent-tävling!

Tänk att det snart redan är 1:a advent! En mysig högtid då vi kan umgås med våra nära och kära med lite fika och tända ljus. Att då få duka med extra fina muggar och goda pepparkakor kanske kan förhöja stämningen ytterligare.

Nu har du chansen att tävla och vinna sex fina kaffemuggar från Greengate och fem burkar av Tomtemors goda pepparkakor. De hjärtformade pepparkakorna har även ett hål för att kunna hängas upp i exempel fönstret eller granen som julprydnad. 

Tävlingen pågår t.o.m den 20/11 och sker på vår Facebook-sida. För att vara med och tävla kan du  klicka på länken nedan som går till tävlingen och sedan följa instruktionerna på sidan. 

Gå till vår Facebooksida och tävla om fina kaffenmuggar från Greengate »

Publicerad 17 november

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy