SökMina sidorBeställ gratis infopaket

Kakor, klassresor och att
tjäna pengar

Kakservice har funnits sedan 1984 och har nu under nästan 30 år hjälpt skolor, föreningar och lag att på ett enkelt sätt tjäna pengar till klassresan, träningsläget eller föreningsresan.

Ryktet har spridit sig om hur omtyckta och lättsålda Kakservice produkter är. Kakor, godis och knäckebröd är produkter få vill säga nej till vilket gör Kakservice produkter bland de mest lättsålda på marknaden. Det ska vara enkelt och roligt att tjäna pengar till klasskassan!

Vi har många idéer och tips, dels om hur ni kan förbättra er försäljning och dels om alla klassresor vi har hört om genom åren. Här på bloggen vill vi därför dela med oss av våra erfarenheter och hoppas att ni blir inspirerade både till försäljning och till era resor med klassen eller laget.

Publicerad 5 november

Kontakta oss

031-27 22 20 info@kakservice.se SMS: 0730-12 22 20 Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Läs mer

Sidor

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit ett erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.