Kakservice är bästis med Friends!

Att alla ungdomar mår bra och inte blir utfrysta eller mobbade är tyvärr inte alltid en självklarhet.

Friends är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning. Deras arbetssätt utgår från att det är de vuxnas ansvar att stoppa mobbing. De utbildar och stödjer skolor och idrottsföreningar i hela landet och varje år möter de cirka 46 000 föräldrar, lärare och barn. Deras filosofi är att alla kan göra skillnad och att det är tillsammans vi stoppar mobbning.

Friends ger kunskap och verktyg så att de som arbetar med barn och unga blir bättre rustade att arbeta mot mobbning och kränkningar. Det handlar ofta om att öka kunskapen kring hur och varför mobbning uppstår, samt hur man förebygger den. Friends har idag ca 40 anställda och de har sedan starten 1997 samarbetat med ca 1500 skolor.

Att vi på Kakservice kan vara med och stödja Friends förebyggande arbete känns jättebra. Vår vision är ju att hjälpa barn och unga att tjäna pengar så att de ska kunna uppnå sina mål och drömmar såsom en skolresa, cup eller träningsläger. Det tror och hoppas vi också ska bidra till en bättre sammanhållning och gemenskap i grupperna.

– Alla barn har samma rätt till att känna sig trygga och lyckliga. Genom vårt samarbete med Friends vill vi ge fler barn möjligheten att känna så, säger Mikael Westerberg, vd på Kakservice.

Publicerad 21 maj

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy