Nytt år och nya klassresor att planera!

Nu har vi kommit en bit in i januari och planeringen för nya klassresor, klubbresor och föreningsresor är på gång. Skolan och träningarna är redan i full fart vilket gör att det är hög tid att sätta upp en plan för hur ni ska få in så mycket pengar som möjligt, så enkelt som möjligt, till er klubbkassa eller klasskassa.

Vi vill börja med att presentera vår populära Blåkullablandning som är tillbaka inför påsk. Sverige största godishelg närmar sig med stormsteg och därmed lämpar det sig extra bra att slå ett slag för klassresan genom att sälja vår populära Blåkullablandning.

Vi har samlat några av påskens favoriter i en riktig häxblandning. Vad sägs om engelska kolor så som mjölkchokladkola, mörk chokladkola och Crème Brûléekola? Du hittar även karameller med citronsmak, praliner av mjölkchoklad och smaskiga fruktkolor med smak av svartvinbär, hallon och äpple.

Kom också ihåg att ni kan göra alla kakburkar personliga genom att vi trycker etiketter just för ert lag eller förening!

Godisfakta

Under påsk konsumerar vi i Sverige mest godis i hela världen. Det går då åt drygt 6 000 ton godis vilket är dubbelt så mycket som under en genomsnittlig vecka i Sverige.

Publicerad 15 januari

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy