Påsketikett

Snart är det påsk och då tänkte vi att för de av er som vill ha en säsongsbetonad etikett till våra produkter så finns det nu en sådan med påskmotiv. Den kan ni använda för en hälsning från er klass, förening eller ert lag.

Här kan ni passa på att utnyttja ledigheten under påsklovet till att vara ute och tjäna mer pengar till era resor.
Vi har dessutom vår egen Blåkullablandning som passar för påsken. Använd vår räknare för att se hur många burkar ni behöver sälja per person för nå upp till ert mål.
Att sätta upp delmål över året gör att det blir lättare att se hur ni ligger till och hur nära ni är er klassresa eller föreningsresa.
Då kan ni se om ni behöver lägga in en högre växel eller om det kanske till och med är så att ni kan åka tidigare om ni fått in mycket pengar i början. Eller att ni har möjlighet att utöka med saker ni vill göra. Kanske lägga till en övernattning eller ett besök på något roligt ställe!

Glad påsk!

Publicerad 14 mars

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy