Kakservice tipsar: Börja planera er klassresa nu så kan ni åka till Europas största äventyrsbad! 

Vi kommer emellanåt att lämna förslag på resmål att längta till. Först ut är Tropical Island en timme från Berlin och 20 mil från Sverige. 

Tänk dig ett semesterparadis på 66 000 kvadratmeter, det är motsvarande sex fotbollsplaner stort! Allt detta inomhus i en bubbla med 26° i luften och 32° i vattnet!

Här finns tropisk regnskog, vattenfall, beachvolley, laguner och mycket mer.
Bada och sola, lek med kompisarna och åk i jättelånga vattenrutschbanor från 27 meters höjd och som kan få dig att åka 70 km/h, spela minigolf, åk upp i luften i djungelliften eller i luftballong!

Det finns olika sätt att övernatta, man kan bo i tält och man kan välja att bo i hyddor i den tropiska djungeln. Det finns även vanliga hotellrum för den som vill. 

En lagresa eller klassresa hit skall vara enkelt att få ihop till. För att fylla på er klasskassa kan ni sälja kakor och tjäna pengar till resan.
Per person blir det någonstans mellan 40 och 50 burkar. Då har vi räknat på resa med färja från Göteborg och resa med bil till Tropical Island med en övernattning. Säljer ni kakor i två eller tre omgångar per år så kan ni ligga på stranden redan om något år!

 

Snabbguide: Tropical Island
Vart ligger det?
Krausnick, sex mil söder om Berlin i Tyskland.
Varför åka hit? Tropikerna till lågpris. Sol och bad och underhållning i ett paket.
Bästa tid att åka? Året runt. Anläggningen är öppen 365 dagar om året 24 timmar om dygnet.
För vem passar det? Familjer och skolklasser.
Vad kostar entrén? Cirka 280 kr för ungdom upp till 15 år och 330 kr för vuxen.
Kul fakta: En molnfri dag kan du få en trevlig solbränna på köpet. Det stora takfönstret släpper igenom UV-strålar som gör att du blir brun. Glöm inte solskyddsfaktor.
Hur tar man sig dit? Flyg, buss eller färja till Berlin. Från Berlin kan du ta regionaltåg till Brand med avgång en gång per timme (en timmes resa) och det kostar ca 70kr per person. Från Brand går gratis buss till Tropical Island i anslutning till varje tåg.

Publicerad 23 januari

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy