Tävla och vinn ett påskägg till någon du tycker om!

 

Påsken närmar sig med stormsteg. Vi hoppas den bjuder på lite sol och värme då påsklov och annan ledigheten är inplanerad för många av oss. Att ge eller få ett påskägg fyllt med diverse saker hör ju även påsken till och är en gammal rolig tradition.

Så nu har du chansen att tävla och bli vinnaren till ett av våra fem påskägg. Äggen är fyllda med massor av gott godis från ”Lillans lösgodis” och ”Lillebrors kolor”, några favoriter i vårt sortiment.

Tävlingen pågår t.o.m den 15/3 och sker på vår Facebook-sida. För att vara med och tävla kan du klicka på länken nedan som går till tävlingen och sedan följa instruktionerna på sidan. 

Gå till vår Facebooksida och tävla om smaskiga påskägg>>

 

Publicerad 10 mars

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy