Oväntat bra försäljning – Femteklassarna får åka på två klassresor!


Klassresan skulle först gå till Boda Borg och elever, lärare och föräldrar hade räknat ut hur mycket pengar som skulle behövas för att ta sig dit. Resultatet blev fantastiskt nog en bra bit över förväntan – Så nu får eleverna åka på två klassresor istället för en!

Två klasser i årskurs fem i Ulricehamn lyckades på sex dagar sälja över tusen burkar kakor!


Eleverna sålde i snitt 22 burkar kakor eller knäckebröd var och fick tillsammans ihop inte mindre än över 20 000 kr. De allra populäraste burkarna var Konrads Kalasknäcke, Josefinas Finknäcke och Mammas Chokladbollar. En knapp veckas arbete och en bra slant till klassresan. Som räkneexempel kan vi säga att varje elev drog in ungefär 450 kronor så är ni trettio elever så blir det 13500 kronor.


Att åka på klassresa till Boda Borg

Boda Borg är ett äventyrshus där man tillsammans gör aktiviteter där samarbete, kreativitet, tankeverksamhet och fysiska utmaningar kombineras till ett stort äventyr. I olika lag ska man tillsammans ta sig igenom olika banor på tid, när man har klarat en bana får man gå vidare till nästa Level. Ungefär som i ett dataspel, när man klarat en utmaning så låses dörren upp och ni kan ta er vidare. Det är en rolig och teambildande aktivitet som passar alla åldrar. De allra flesta Boda Borg-anläggningar har även vandrarhem så att hela klassen kan stanna över på en övernattning. Vilket gör resan till något extra kul. Se det som en förlängning av det samarbete som började med försäljningen. Kämpar man ihop så kan resultatet bli en resa och ett äventyr!

Läs mer om Ulrikaskolans försäljning

Publicerad 9 december

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy