Oväntat bra försäljning – Femteklassarna får åka på två klassresor!


Klassresan skulle först gå till Boda Borg och elever, lärare och föräldrar hade räknat ut hur mycket pengar som skulle behövas för att ta sig dit. Resultatet blev fantastiskt nog en bra bit över förväntan – Så nu får eleverna åka på två klassresor istället för en!

Två klasser i årskurs fem i Ulricehamn lyckades på sex dagar sälja över tusen burkar kakor!


Eleverna sålde i snitt 22 burkar kakor eller knäckebröd var och fick tillsammans ihop inte mindre än över 20 000 kr. De allra populäraste burkarna var Konrads Kalasknäcke, Josefinas Finknäcke och Mammas Chokladbollar. En knapp veckas arbete och en bra slant till klassresan. Som räkneexempel kan vi säga att varje elev drog in ungefär 450 kronor så är ni trettio elever så blir det 13500 kronor.


Att åka på klassresa till Boda Borg

Boda Borg är ett äventyrshus där man tillsammans gör aktiviteter där samarbete, kreativitet, tankeverksamhet och fysiska utmaningar kombineras till ett stort äventyr. I olika lag ska man tillsammans ta sig igenom olika banor på tid, när man har klarat en bana får man gå vidare till nästa Level. Ungefär som i ett dataspel, när man klarat en utmaning så låses dörren upp och ni kan ta er vidare. Det är en rolig och teambildande aktivitet som passar alla åldrar. De allra flesta Boda Borg-anläggningar har även vandrarhem så att hela klassen kan stanna över på en övernattning. Vilket gör resan till något extra kul. Se det som en förlängning av det samarbete som började med försäljningen. Kämpar man ihop så kan resultatet bli en resa och ett äventyr!

Läs mer om Ulrikaskolans försäljning

Publicerad 2013-12-09

Kontakta oss

  • Vardagar: 07.30-17.00
  • Kakservice AB
    Kunskapsgatan 9
    431 44 Mölndal
  • Miljödiplom
  • NPA
  • Friends företagsvän
  • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.