SökMina sidorBeställ gratis infopaket
Tjäna pengar från hemmet

Tjäna pengar hemifrån med egen webshop

Beställ gratis infopaket

Sköt kakförsäljningen från soffan! Med webshopen kan hela gruppen sälja kakor, godis och knäckebröd online för att få råd med roliga aktiviteter. Webshopen är ett enkelt sätt att både nå fler och sälja mer.

Är ni en klass, ett lag eller en ideell förening som behöver tjäna pengar på distans är det en god idé att sälja Kakservice produkter. Våra godsaker är lättsålda, eftertraktade och med webshopen går det numera att sköta er kakförsäljning på nätet.

Dela webshopen och
tjäna pengar på distans

Webshopen är personlig och varje säljare i gruppen får en egen sida där de kan visa upp hela sortimentet för släkt och vänner. Genom att dela webshopen i sociala medier, på mejl och andra digitala forum kan ni tjäna pengar till laget utan att sälja kakor vid ett fysiskt möte.

Så här kommer ni igång:

  1. Logga in på Mina sidor

  2. Klicka på knappen Min webshop

  3. Sätt igång och dela

 
Genom en enkel knapptryckning på en av ikonerna i din webshop kan ni dela den direkt på Facebook. Ni kan också mejla en länk till vänner, eller kopiera länken för att dela på Instagram. Ni når alltså ut till många med en liten insats när ni använder er av kakförsäljning online.

Din personliga webshop

Tre tips för att lyckas:

  • Skriv ert egna personliga meddelanden där ni berättar varför klassen eller laget säljer kakor, knäckebröd och godis

  • Ladda upp en trevlig profilbild på dig själv, din klass eller ditt lag. 

  • Dela webshopen på Facebook, Instagram och andra sociala medier. Ju fler som ser att ni säljer, desto fler kan köpa

 
Tjäna pengar hemifrån
- beställ gratis infopaket

När ni bestämt er för att sälja kakor är det bara att beställa ett kostnadsfritt infopaket. I samband med beställningen får ni ett mejl med en inloggningslänk till Mina sidor som är ett verktyg som ger er full koll på försäljningen. På Mina sidor hittar ni också webshopen.

Klassförsäljning online vid covid- 19

I sjukdomstider är det en bra idé att hålla sig hemma och undvika att träffa andra människor så långt det är möjligt. Men elever kan tjäna pengar till klassen utan att sälja ansikte mot ansikte. För efterfrågan på godsaker minskar inte. Människor vill fortfarande sätta guldkant på tillvaron med en kaka till kaffet, knapra på knäckesticks eller mumsa godis. Genom att ha klassförsäljning på nätet ger ni släkt och vänner möjlighet att utforska vårt breda sortiment och sedan beställa själva.

Här är några fler tips vid kakförsäljning:

  • Be kunderna att uppge sin adress när de beställer så att du kan ställa kakburkarna utanför dörren

  • Sköt betalningen via Swish

 

Vill ni också sälja hemifrån?

Beställ gratis infopaket

Psst! Även om vi på Kakservice gärna lyfter vår webshop, kan ni självklart fortfarande använda vår fysiska säljkatalog. De som använder sig av både den traditionella säljkatalogen och webshopen brukar sälja allra flest kakburkar.

Föreningsförsäljning online

När föreningen behöver få in pengar för att täcka både löpande kostnader och oförutsedda utgifter är det smart att sälja Kakservice produkter. Men att administrera de många olika lagens försäljning kan vara en utmaning. Vårt tips är att utse en säljansvarig för varje lag, då blir det lättare för föreningen att ha hand om försäljningen. 

Det finns också praktiska verktyg till hjälp. Mina sidor ger en bra översikt av de olika lagens försäljning eftersom ni enkelt kan se hur mycket varje lag och varje enskild medlem har sålt. Här finns också kontaktuppgifter till alla era kunder. Mina sidor minskar både pappersarbetet och arbetsinsatsen för föreningen. Via Mina sidor når ni även webshopen som gör det möjligt att hålla föreningsförsäljning på nätet, perfekt för att helt enkelt nå fler möjliga kunder.

 
Citat om webshopen från kundundersökningen 2019
 

Kontakta oss

031-27 22 20 info@kakservice.se SMS: 0730-12 22 20 Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Läs mer

Sidor

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit ett erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.