SökMina sidorBeställ gratis infopaket

För dig som kontaktperson

Mina sidor - här sköter ni gruppens försäljning        

  • På mina sidor kan säljarna själva registrera sin försäljning

  • Ni kan löpande följa er försäljning och se vad ni har tjänat

  • Försäljningen sammanställs automatiskt

 


Så här går det till:

1. Mejl med en personlig inloggningslänk skickas till dig
När du som kontaktperson beställt ett infopaket får du ett mejl med en personlig inloggningslänk till Mina sidor

 

2. Lägg till ”datum och mål” på Mina sidor
På Mina sidor kan du välja att lägga till ”sista dag för gruppen att registrera sin försäljning” och ”gruppens mål” med försäljningen. Uppgifterna kommer säljarna att se när de går in på Mina sidor.

 

3. Mejla eller dela ut brev med gruppkoden till alla säljarna
För att säljarna ska kunna registrera sin försäljning ska du ihop med säljkatalogerna (som du fått i infopaketet) dela ut eller mejla en gemensam gruppkod/länk till alla. Gruppkoden/länken hittar du på Mina sidor.

 

4. Säljarna registrerar sig med gruppkoden
Säljarna registrerar sig med gruppkoden/länken på Kakservice.se/minasidor endast första gången. Därefter får de en personlig inloggningslänk via mejl eller sms som de använder för att lägga in sin försäljning på Mina sidor i mobilen eller på datorn.
 

5. Försäljningen är klar och beställning ska skickas
När sista försäljningsdatum infaller kontrollerar du att säljarna lagt in sina försäljningar och godkänner den gemensamma beställningen till Kakservice. Du som kontaktperson kan alltid själv registrera eller ändra en säljares försäljning.

 

6. Om kunderna vill beställa fler burkar
Det är väldigt vanligt att det kommer in fler önskemål på beställningar efter att ni har lagt er order. Då kan ni göra en efterbeställning direkt på Mina sidor. Varje säljare kan själv lägga in sina beställningar, eller så gör du som kontaktperson det. Ni har fri frakt på en efterbeställning, så tänk på att samla ihop efterbeställningarna till en order.

 

 

Kontakta oss

031-27 22 20 info@kakservice.se SMS: 0730-12 22 20 Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Läs mer

Sidor

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit ett erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.