För dig som kontaktperson

Mina sidor – här sköter ni enkelt gruppens försäljning  

På Mina sidor finns det flera bra funktioner som underlättar ert arbete.  

  • Ni kan registrera era kunder och deras beställningar.

  • Hantera er personliga webshop.

  • Löpande följa försäljningen och er förtjänst.

 


Så här går det till:

1. Mejl med en personlig inloggningslänk skickas till dig
När du som kontaktperson beställt ett infopaket får du ett mejl med en personlig inloggningslänk till Mina sidor. Gå in direkt och lägg till mål, datum och bjud in säljarna.

2. Lägg till ”datum och mål” på Mina sidor
På Mina sidor kan du välja att lägga till ”sista dag för gruppen att registrera sin försäljning” och ”gruppens mål” med försäljningen. Uppgifterna kommer säljarna att se när de går in på Mina sidor.

3. Bjud in säljarna - dela ut gruppkoden/länken
För att säljarna ska kunna registrera sin försäljning och dela sin webshop behöver du direkt vid start bjuda in dom med er gemensamma gruppkod/länk. Gruppkoden/länken hittar du på Mina sidor.

4. Säljarna registrerar sig med gruppkoden/länken
Säljarna registrerar sig med gruppkoden/länken på Kakservice.se/minasidor. Därefter får de en personlig inloggningslänk via mejl eller sms som de använder sig av. Nu kan säljarna dela sin personliga webshop (som finns på Mina sidor) och samtidigt ta upp beställningar med säljkatalogen.

5. Försäljningen är klar och beställning ska skickas
När sista försäljningsdatum infaller kontrollerar du att säljarna lagt in sina försäljningar och godkänner den gemensamma beställningen till Kakservice. Du som kontaktperson kan alltid själv registrera eller ändra en säljares försäljning.

6. Om kunderna vill beställa fler burkar
Det är väldigt vanligt att det kommer in fler önskemål på beställningar efter att ni har lagt er order. Då kan ni göra en efterbeställning direkt på Mina sidor. Varje säljare kan själv lägga in sina beställningar, eller så gör du som kontaktperson det. Ni har fri frakt på en efterbeställning, så tänk på att samla ihop efterbeställningarna till en order.

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy