För dig som kontaktperson

Mina sidor – här hanterar du gruppens försäljning  

På Mina sidor finns det flera bra funktioner som underlättar ert arbete.  

 • Ni kan registrera era kunder och deras beställningar.

 • Hantera er personliga webshop.

 • Löpande följa försäljningen och er förtjänst.


Så här går det till

1. Du beställer ett kostnadsfritt Infopaket 

När du beställt ett infopaket får du ett mejl med en personlig inloggningslänk till Mina sidor. Via länken går du in och lägger in slutdatum för försäljningen, vanligen ca 3 veckor framåt, och eventuellt även ett gemensamt mål. Du kan redan nu bjuda in säljarna till Mina sidor så de kan starta försäljningen genom att börja dela webshoppen. 

Infopaketet med smakprovsburk och säljkataloger kommer till dig inom 1-2 arbetsdagar.

2. När infopaketet kommer
Dela ut säljkataloger till alla säljare och låt gärna alla i gruppen dela på smakprovsburken. Nu kan säljarna gå ut och sälja med säljkatalogen och registrera sin försäljning på Mina sidor. Du som kontaktperson kan alltid själv registrera eller ändra en säljares försäljning.

3. Bjud in säljarna till Mina sidor
Bjud in alla säljare genom att kopiera grupplänken på Mina sidor och dela den via mejl, sms eller på gruppforum. Se till så att alla säljare får tillgång till grupplänken och kan registrera sig. Säljarna förblir inloggade och får också ett mejl/sms med en personlig inloggningslänk i samband med att de registrerar sig på Mina sidor. 

4. Säljarna delar webshoppen och lägger sin försäljning 

När säljarna är registrerade på Mina sidor kan de börja dela webshoppen. De kan också registrera försäljningen de gör med säljkatalogen. Säljarna får även ett mejl med en länk till ett personligt säljblad med QR-kod till webshoppen. Säljbladet kan kan skrivas ut och delas ut till grannar och bekanta och visas i mobilen. 

5. Försäljningen är klar 

När sista försäljningsdatum infaller kontrollerar du att alla säljarna lagt in sina försäljningar och godkänner den gemensamma beställningen till Kakservice. Beställningen till Kakservice görs med ett enkelt knapptryck. 

6. Om kunderna vill beställa fler burkar
Det är vanligt att det kommer in fler beställningar av burkar till säljarna efter ni gjort er beställning till oss på Kakservice. Ni har då möjlighet att göra en efterbeställning på Mina sidor. Varje säljare kan själv lägga in sina beställningar eller så hjälper du säljarna med det. Ni har fri frakt på en efterbeställning, så tänk på att samla ihop alla beställningar till en samlad beställning. 

Kontakta oss

 • Vardagar: 07.30-17.00
 • Kakservice AB
  Kunskapsgatan 9
  431 44 Mölndal
 • Miljödiplom
 • NPA
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.