SökMina sidorBeställ gratis infopaket

För dig som säljare

Mina sidor - registrera enkelt er försäljning.

Mina sidor är en personlig sida för er grupp där ni som säljare själva kan registrera er försäljning. Ni kan också löpande följa försäljningen och se vad ni tillsammans har tjänat i gruppen.


Så här går det till:

1. Ni får en gruppkod/länk från er kontaktperson
När gruppens försäljning startar kommer ni att få säljkataloger och en gemensam gruppkod/länk på mejl eller brev från er kontaktperson. Gruppkoden/länken ska ni använda för att registerara er på Mina sidor.
 

2. Registrera dig med gruppkoden och få en personlig inloggningslänk
Du kan nu registrera dig med er gemensamma gruppkod/länk och kommer då direkt att kunna börja lägga in dina försäljningar.

Så här gör du:          

  • Gå in på Kakservice.se/minasidor

  • Välj: Registrera dig med gruppkoden

  • Fyll i gruppkoden och dina personuppgifter
     

Eller klicka här och kom direkt till sidan för att registrera dig: https://www.kakservice.se/minasidor/saljare

En personlig länk kommer att skickas till dig på mejl/sms som du sedan kan använda när du löpande lägger in dina beställningar.
 
3. Lägg in dina försäljningar fram till sista försäljningsdatum
Lägg nu löpande in dina försäljningar på Mina sidor på din dator eller mobil fram tills ”sista försäljningsdatum infaller”. Det är viktigt att vara klar i tid eftersom er kontaktperson skickar den gemensamma beställningen till Kakservice på bestämt datum.
 

4. Er kontaktperson informerar om leveransdag för burkarna
Burkarna levereras ca. 2-5 arbetsdagar från att er kontaktperson har gjort beställningen. Exakt datum för leverans och hämtning av burkar får du av er kontaktperson.

 

5. Fler förfrågningar från kunder som vill handla
Om du får ytterligare förfrågningar från kunder som vill handla, efter att gruppens beställning är inskickad så måste du kontakta er kontaktperson och se om ni kommer att göra en efterbeställning.

 

 

Använd datorn, surfplattan eller mobilen för Mina sidor

Kontakta oss

031-27 22 20 info@kakservice.se SMS: 0730-12 22 20 Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Läs mer

Sidor

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit ett erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.