Skolklassen tjänade pengar till Gotlandsresan

Frisersalongskunder, skolbusschaufförer och sötsugna grannar har alla varit med och bidragit till att klass 7 på Åsebroskolan fick göra sin efterlängtade skolresa till Gotland. Efter att klassen tjänat in hela 75 000 kronor är Annette Hecktor, som skött kontakten med Kakservice, helnöjd och rekommenderar varmt andra föräldrar att våga prova på.

Annette Hecktors son Adam går nu i åttan på Åsebroskolan i Mellerud. I fjol åkte han och hela klassen på skolresa till Gotland. Pengarna till resan hade ungdomarna tjänat in genom att sälja för Kakservice och Annette som ansvarade för försäljningen är jättenöjd med resultatet.

 – När vi började med försäljningen gick barnen bara i tvåan och vi föräldrar funderade på om de kanske var lite väl unga. Men de älskade att gå ut och knacka på hos grannar och bekanta och lyckades jättebra. Tack vare att vi började så tidigt hade vi fått ihop en rejäl summa och kunde förutom skolresan till Gotland även göra ett besök på Liseberg, berättar hon.

Vill bidra 

Totalt lyckades klassen som består av 28 barn få ihop drygt 75 000 kronor. Siktet var redan från början inställt på Gotlandsresan och Annette berättar att barnen direkt tog försäljningen på allvar.

– Redan första dagen hade ett par elever varit framme och tagit upp beställning från chauffören på skolbussen, berättar hon leende.

 Att det blev just Kakservice produkter berodde på att Annette läst om företaget i en tidning och tyckt att kak- och godisburkarna verkade lätta att sälja och ge bra vinst.

– Här ute på landet känner alla varandra och alla vet vems barn det är som kommer och knackar på. De flesta vill väldigt gärna bidra till sådant som skolresor och köper gärna av barnen.

Rekommenderat till fler 

Att kakorna är omtyckta bland köparna har Annette fått bevis på via kunderna i sin frisersalong. Där har hon nämligen haft ett antal burkar stående till försäljning och det har uppmärksammats.

 – En del kunder har köpt av mig varje gång de varit här och frågar fortfarande efter dem trots att vi slutat sälja nu när resan är gjord. Även grannarna där hemma vid vårt hus har varit snabba med att komma in och köpa ett par burkar när vi fått våra leveranser. Det ser förstås härligt ut när det kommer kakor nerdimpandes på garageuppfarten!

 Men kanske kan Annettes klippkunder åter får chansen att köpa sina chokladbollar och kolor, som varit favoriterna, för nu är det dottern Wilmas klass som ska tjäna ihop pengar till en skolresa. Vart den ska gå är inte bestämt ännu men eftersom barnen bara går i femman än så länge så har de ett par år på sig att bestämma sig.

 – Jag har rekommenderat Kakservice för de andra föräldrarna i Wilmas klass. De blev väldigt intresserade när jag berättade hur enkelt Adam och hans kamrater fick ihop pengarna. Kakservices kundstöd är jättebra, produkterna lättsålda och förtjänsten god så det finns ingen anledning att vara rädd för att sätta igång, avslutar Annette.

Åsebroskolan

Total förtjänst 75.287:-

Försäljningsfakta

Antal försäljningar11 st
Antal deltagare27 st
Total förtjänst75.287 kr

Antal sålda burkar – 5 i topp

Lillebrors Bästa Kolablandning962 st
Mammas Chokladbollar684 st
Lillans Lösgodis508 st
Morfars Makalöst Mumsiga Chokladkex (produkt utgått)491 st
Kålles Kolabollar279 st

Kontakta oss

 • Sommaröppettiderv26 - v27:  07.30 - 15.00
  v28 - v30:  08.30 - 15.00
  v31:  08.30 - 16.00
  v32:  07.30 - 17.00 (vanlig tid)

  Ha en fin sommar!
 • Kakservice AB
  Kunskapsgatan 9
  431 44 Mölndal
 • SUSA - Svensk Miljöbas
 • NPA
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.