Kakor och kolor fixar cupen

Under fyra års tid har SK Iron P-94 sålt av Kakservices kakor och tack vare det fått ihop det mesta av pengarna som laget behöver för att kunna resa till olika ishockeycuper.

- Daisy Cup i Norrtälje, Hudiksvall Cup samt cuper i Bollnäs och Östhammar. Alla dessa cuper har vi kunnat delta i tack vare försäljning av Kakservices populärara kakor och kolor, berättar Veronica Wisen, ”kaksamordnare” i SK Iron P-94.

- Vi har sålt till vänner och bekanta och till traktens företag, berättar Veronica.
- Försäljning av kakor och kolor är absolut något jag kan rekommendera andra föreningar att göra. Min erfarenhet är att det är bra att beställa flera olika sorter. Då är det många kunder som köper en burk av varje sort. De typer som är mest omtyckta är Lillebrors kolor och Mormors chokladflarn, menar Veronica.

- Grabbarna tränar hårt och satsar givetvis på att åka på fler cuper i framtiden. Närmast åker vi till Riga i Lettland i april för att delta i Volvo Cup. Helt säkert kommer kakförsäljning även fortsättningsvis att vara grunden för finansieringen, avslutar Veronica. 

SK Iron

Total förtjänst 24.830:-

Försäljningsfakta

Antal försäljningar4 st
Antal deltagare16 st
Total förtjänst24.830 kr

Antal sålda burkar – 5 i topp

Lillebrors Bästa Kolablandning630 st
Mormors Dubbla Chokladflarn245 st
Mammas Chokladbollar175 st
Kajsas Kafékakor175 st
Faster Fridas Äpple- och Kanelflarn35 st

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy