Mot Danmark och Holland

Vi har i tre års tid sålt av Kakservices omtyckta kakor vid fem olika tillfällen och sammanlagt fått ihop 49.000:- till vår lagkassa, berättar Bo Madsen, lagpappa för BK Landoras P-93 lag. De två senaste åren har BK Landoras P-93 lag deltagit i Nörhage Cup i Danmark.

- Den danska cupen har verkligen en internationell atmosfär. Lag från Danmark, Tyskland, England och Ryssland finns med, säger Bo. Förra året i Danmark delade BK Landoras grabbar korridor med ett lag hemifrån Skåne som heter Nosaby IF.

- Killarna blev väldigt goda vänner med Nosabys spelare. Det blev en enorm prestige när vi nu i våras möttes hemma i Sverige. Vi fick 2-2, och alla var glada och nöjda, skrattar Bo.

- För att komma iväg på cuper krävs pengar. Vi har sålt flera omgångar med kakor och godis och det har verkligen gått hem, menar Bo.
- Vi säljer till familj och vänner samt på arbetsplatser. Kvalitén på produkterna är verkligen hög och många av våra kunder kommer och frågar när vi skall sälja nästa gång, säger Bo.

- En rolig detalj är att en av våra duktigaste försäljare är en av spelarnas farmor, som med stor uppskattning säljer kakor för lagets räkning bland sina kunder på sin frisersalong, berättar Bo med ett leende. Nästa år är pojkarnas planer att åka på antingen en cup eller ett träningsläger i Holland.

- Innan vi åker iväg kommer vi att sälja ytterligare några laddningar med kakor för att tjäna ihop pengar till lagets resa, avslutar Bo Madsen. 

BK Landora

Total förtjänst 49.371:-

BK Landora har sålt kakor under tre år och tjänat ca 49 000 kr till lagkassan

BK Landora har sålt kakor under tre år och tjänat ca 49 000 kr till lagkassan

BK Landora har sålt kakor under tre år och tjänat ca 49 000 kr till lagkassanBK Landora tjänade nästan 50 000 kronor till laget genom kakförsäljning

Försäljningsfakta

Antal försäljningar5 st
Antal deltagare31 st
Total förtjänst49.371 kr

Antal sålda burkar – 5 i topp

Mammas Chokladbollar339 st
Morfars Makalöst Mumsiga Chokladkex (produkt utgått)285 st
Lillebrors Bästa Kolablandning258 st
Mormors Dubbla Chokladflarn251 st
Pappas Punschbollar196 st

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy