Våmhus tjänade pengar till sin klass

Fyll föreningskassan smidigt och säkert!

I höst behöver många föreningar få in pengar till verksamheten. Med hjälp av verktygen Mina sidor och webshopen blir det snabbare, säkrare och enklare att tjäna pengar till er verksamhet.

Drygt tre miljoner barn och ungdomar är aktiva i en förening. För att ideella föreningar ska kunna finnas kvar, behövs ett tryggt och smidigt sätt att få ihop medel till verksamheten. Och Kakservice erbjuder just precis det – en möjlighet att tjäna pengar genom att sälja populära produkter.

En enkel och riskfri försäljning

I Kakservice sortiment finns allt från försvinnande goda kakor till smarrigt godis, läckra knäckesticks och energigivande mellisbars. Att sälja våra godsaker är tryggt. Föreningen behöver aldrig lägga ut några pengar i förväg och vi erbjuder fri frakt när ni beställer fler än 35 burkar. Genom att använda vår webshop blir det också både roligare och säkrare att sälja eftersom ni kan sköta försäljningen på distans.

Så här fungerar webshopen

Att använda webshopen är enkelt. Via Mina sidor får föreningens alla säljare tillgång till en egen webshop. Webshopen kan ni dela på sociala medier eller mejla och sms:a en länk till släkt och vänner. Och ju fler ni når, desto mer säljer ni.

Att dela webshopen är ett bra sätt att låta andra veta att ni säljer Kakservice populära produkter. Goda nyheter sprids snabbt på sociala medier och innan ni vet ordet av tickar det in beställningar från vänners bekanta. 

Att sköta en föreningsförsäljning kan vara en utmaning. Oftast är det flera lag som säljer samtidigt och många försäljningar som ska samordnas. Så att sälja via Kakservice är en bra idé för just föreningar. Med verktyget Mina sidor får ni stenkoll på försäljningen samtidigt som arbetsbördan på kanslisten/kontaktpersonen lättar.

Tre anledningar att använda webshopen

  1. Ni når fler kunder

  2.  Ni kan sälja var som helst, när som helst

  3. Kunderna kan själva lägga in sin beställning

 

Nå fler med webshopen

Fler fördelar med Mina sidor

  1. Möjlighet att lägga in mål och slutdatum som ökar motivationen för gruppen

  2. Lätt för föreningen att se hur målet närmar sig

  3. Varje säljare kan själv registrera sina kunder och deras beställningar

  4. Samlar alla uppgifter om medlemmarna och deras kunder på ett ställe

  5. Kanslisten får redovisningskort med info om vad varje säljare sålt och ska betala

Ett tips är att utse en säljansvarig i varje lag för att ytterligare förenkla föreningens administration.

Elisabeth Cullbrand, kontaktperson för Jitex F06, är en av många som har testat Mina sidor. Hon berättar att funktionerna var mycket uppskattade. På Mina sidor kunde tjejerna i laget hela tiden följa totalsumman och peppa varandra. Och för henne som kontaktperson var det väldigt enkelt. Hon behövde bara skicka ut en länk till alla säljarna där de kunde skriva hur många burkar de sålt.

En säker kakleverans

Webshopen gör det också lättare att samordna kakleveransen. I webshopen kan ni skriva ett välkomst­meddelande till alla kunder där ni berättar var och när kunderna kan hämta sina beställda burkar, till exempel i klubbstugan.

Smidigt och tryggt!

Så här mycket tjänar föreningen på försäljningen

För en hel förening går det snabbt och enkelt att få ihop mycket pengar.

Ett exempel:

En förening med 6 stycken lag med 15 spelare i varje lag säljer 23 burkar per spelare.

Då tjänar de 51 750 kronor till föreningskassan.

Se hur mycket er förening kan tjäna

* Genomsnittssäljaren säljer 23 burkar

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar

 
Information

 
Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy