SökMina sidorBeställ gratis infopaket
Hvitfeldtska MU2AB

Smart sätt att tjäna pengar till klasskassan

Beställ gratis infopaket

Vi på Kakservice ger din klass möjligheten att enkelt tjäna ihop pengar till er klassresa. En klassresa är en riktig stämningshöjare! Oavsett om ni vill resa utomlands, testa hisnande karuseller, åka på lägerskola eller gå på spännande museer så kommer det att skapa bra gemenskap i klassen. Här kommer tips på hur ni fyller klasskassan.


Gott samarbete hjälpte till att fylla klasskassan

För sjätteklassarna i Johan Skytteskolan i Älvsjö blev klassresan en fin avslutning på mellanstadiet. Eleverna funderade över olika möjligheter att få ihop pengar och bestämde sig för att sälja kakor eftersom det kändes enkelt. Alla hjälptes åt med försäljningen och klassen lyckades få ihop pengar till en efterlängtad Göteborgsresa. Klasskassan var välfylld.

Läs mer om hur eleverna gjorde för att tjäna pengar åt klassen

 
Kakförsäljning som gick ännu bättre än väntat

En annan klass som ville åka på en skolresa tillsammans, var niondeklassarna från Kärraskolan i Göteborg. De hade sparat länge för att kunna åka till en lägerskola i Bohuslän och testat att sälja olika produkter innan de hittade Kakservice. Kakförsäljningen gick över förväntan och klassen fick ihop mer pengar än vad resan kostade. Det slutade med att klassen kunde göra ännu en rolig utflykt tillsammans.

Läs mer om hur ni kan tjäna pengar till klassen genom att sälja kakor

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Beställ gratis infopaket

 

Första steget mot en klassresa

Ibland kan skolterminen kännas oändligt lång. Då kan tanken på en klassresa liva upp stämningen. Att åka någonstans tillsammans brukar ge klassen bättre sammanhållning och dessutom vara både lärorikt och roligt. Men vart ska ni åka?

Här kommer några tips på populära resmål för skolresan i Sverige

 • Stockholm: i huvudstaden kan ni bland annat besöka Riksdagshuset, uppleva Medeltidsmuseet, se Vasamuseet och gå på Gröna Lund.

 • Göteborg: i Sveriges näst största stad kan ni uppleva spännande utställningar på Universeum, åka Paddan-båt, besöka nya Älvsborgs fästning och gå på Liseberg.

 • Visby/Gotland: på Gotland kan ni besöka Hansestaden Visby med sin berömda ringmur, utforska Lummelundagrottan, se de fascinerande raukarna och cykla kring ön.
   

Här är tips på spännande storstäder att besöka:

I gymnasiet är det ofta sol och bad eller europeiska storstäder som ligger på topplistan.

 • London: Se vaktbytet vid Buckingham Palace, shoppa längs den berömda gatan Oxford Street, besöka slottet och (fängelset) Towern och se kändisarna på Madame Tussauds vaxkabinett.

 • Prag: där ni kan promenera över den berömda Karlsbron, se den imponerande Pragborgen, besöka de judiska kvarteren och få en tankeställare vid koncentrationslägret Theresienstadt.

 • Berlin: Se resterna efter muren med egna ögon, besök museet vid Checkpoint Charlie, åka upp i det berömda TV-tornet, käka en bratwurst och upplev det pampiga monumentet Brandenburger Tor. En timme utanför Berlin finns dessutom Europas största äventyrsbad, Tropical Islands.

Tjäna pengar till klassen med godis, kakor och knäckebröd!

Har ni bestämt er för vart ni ska åka på klassresa? Bra. Ta reda på ungefär hur mycket det kommer kosta och fundera på hur ni kan få klirr i kassan. Att sälja olika produkter via företag brukar vara snabbt och enkelt sätt att få ihop pengar. Men det kan vara svårt att välja mellan alla alternativ.

Här kommer en kort checklista så att ni vet att ni väljer rätt

Har företaget produkter som:
- är efterfrågade av de som skulle vilja köpa?
- kan säljas oavsett årstid?
- går åt och behöver fyllas på med jämna mellanrum?
- är lättsålda
- ger en bra förtjänst i förhållande till produktens pris?
- ni själva skulle vilja köpa?

Kakservice har ett brett sortiment av lättsålda kakor, populära godissorter och eftertraktade knäckebröd. Vi har hjälpt klasser komma iväg på skolresor sedan 1984 och är ett tryggt och välkänt alternativ. Vill du veta vad andra klasser som sålt Kakservice produkter tycker?

Så många burkar behöver ni sälja för att få råd med klassresan

Hur mycket vill ni tjäna?

* Genomsnittssäljaren säljer 23 burkar

 

Nu vet ni hur mycket ni behöver sälja för att nå ert mål. Bestäm i klassen hur många kakburkar ni ska sikta på att sälja per person, men tänk på att försäljningen ska vara kul och stärka gemenskapen i klassen. Prata om resan tillsammans så att alla blir taggade på att tjäna pengar med klassen!

Här är bra säljargument att använda när ni träffar kunder:

 1. Köp kakor att ha hemma om du får oväntat besök

 2. Stöd klassen genom att köpa kakor, godis eller knäckesticks

 3. Välj godsaker som alla kan äta. I sortimentet finns glutenfria-, mjölkfria, nötfria- och veganska alternativ

 4. Våra knäckesticks är nyttiga alternativ till kakor och funkar perfekt till frukost, mellanmål och som lättare tilltugg på festen

 5. Återanvänd burkarna till matlådor eller för att frysa in

 

Vill din klass också tjäna pengar?

Beställ gratis infopaket

Klassförsäljning

Det finns många fördelar med att eleverna i en klass själva samordnar och genomför en försäljningsaktivitet för att samla in pengar till en rolig skolresa eller utflykt. Eleverna lär sig att ta ansvar, planera, känna solidaritet och får då också en bättre sammanhållning i klassen.För att en försäljningsaktivitet ska fungera i en klass där många elever ska delta, krävs det att det är enkelt att genomföra. Att produkterna är populära och lättsålda tror vi är den bästa förutsättningen för att eleverna ska engagera sig och tycka det är roligt. Många av Kakservice produkter såsom Lillebrors Kolor, Mammas Chokladbollar är klassiker som kunder vill köpa om och om igen, bara att ta upp beställningar och leverera.
 
Att klassen inte behöver lägga ut några pengar och får en bra förtjänst per såld burk är en självklarhet. Ni betalar i efterhand endast för de burkar ni har sålt. Ni får också en högre ersättning per burk, ju mer ni säljer
Det kan vara väldigt motiverande att jobba mot ett gemensamt mål och en resa skapar oftast minnen för livet. Vi på Kakservice vill ge klassen ett bra stöd och bästa förutsättningar för att dom ska nå sitt mål.
Klassen kan välja att starta en försäljning precis när det passar. Produkterna är inte säsongsbundna och vi på Kakservice finns redo för att hjälpa er att sätta igång.
 
Det är inte bara skolklasser som samlar pengar för att uppfylla sina drömmar. Läs mer om hur du kan tjäna pengar till föreningen eller tjäna pengar till laget.

 

Tryggt att veta

 • Starta när ni vill
  Det kostnadsfria infopaketet innehåller allt ni behöver för att starta en försäljning.

 • Snabba leveranser
  Burkarna levereras till er inom 2-5 arbetsdagar.

 • Bra hjälpmedel – Mina sidor
  Enkel hantering för dig som kontaktperson och för säljarna i gruppen.

 • Inga utlägg – Fri returrätt
  Ni har 30 dagars betalningstid och fri returrätt.

 • Personlig support
  Ring oss gärna på 031-27 22 20. Vi finns här för dig mån‑fre 07.30‑17.30.

 • Enhetspris
  Alla bukar säljs för 60 kr och ni tjänar 25 kr från första sålda burken.

 

 

Kontakta oss

031-27 22 20 kundservice@kakservice.se SMS: 0730-12 22 20 Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar

 
Information

 
Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy