Med kakor till Holland

IF Tunabros fotbollstjejer har provat på lite olika saker för att tjäna pengar till lagets resor. I försomras var vi på ett väldigt trevligt träningsläger i Holland, berättar Per Manneteg aktiv förälder i IF Tunabro F-93/94.

- Det som är överlägset bäst och enklast är försäljning av Kakservices kakor. Kakorna är mycket prisvärda och lättsålda, menar Per.
I slutet av maj bar det, i tre minibussar, av från Borlänge ner till Hunzepark, 3 mil från Groningen i Holland.

- Vi bodde i ett eget hus i en sport- och rekreationsanläggning. Under fem dagar hann vi med massor. Tjejerna spelade två matcher mot holländskt motstånd. Upplägget var väldigt pampigt. Spelarna kände sig halvt om halvt som landslaget med så väl riktig inmarsch som spelarpresentation för matcherna.

Tre träningar hann vi med samt att flickorna genomförde många aktiviteter på området som tex hinderbana över vatten, kanotpaddling och bad i poolområdet.

- Fem dagar går snabbt. Trötta men med många fina minnen i bagaget  var det dags att fara hemåt. Hollandsresan var verkligen toppen och alla tjejerna var jättenöjda, avslutar Per Manneteg. 

IF Tunabro

Total förtjänst 18.575:-

Försäljningsfakta

Antal försäljningar2 st
Antal deltagare19 st
Total förtjänst18.575 kr

Antal sålda burkar – 5 i topp

Lillans Lösgodis175 st
Lillebrors Bästa Kolablandning158 st
Mormors Dubbla Chokladflarn140 st
Kajsas Kafékakor140 st
Kålles Kolabollar140 st

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy