SK Höjden P08/U14

Delade länkar gav klirr i kassan!

Med varma och regniga Göteborgsvintrar har SK Höjdens bandylag P08/U14 tur om säsongen blir tre månader. Men det är alldeles för kort för att de uppsatta målen, så laget måste tjäna extra pengar för att få mer träningstid på is. 

– Eftersom vi inte har någon egen inomhushall med is, har vi extra stort behov att tjäna pengar till laget. Det vi samlar pengar till nu är försäsongslägret i Åby Tjureda, där laget ser fram emot att få träna på is igen, säger Annica Josefsson, bandyförälder.

– Vi är ett väldigt gôtt gäng och senaste säsongen var vi på 5 cuper med övernattingar. Senaste cupen var i Gubbängen i Stockholm.

Det går åt en hel del pengar, men SK Höjden har många kreativa sätt att tjäna ihop dem på. 

– På våra hemmamatcher brukar vi sätta upp några kafébord och sälja både hamburgare och hembakat. Det är väldigt populärt och drar in en hel del pengar. Men vi brukar också dela ut lappar i brevlådorna och fråga om de vill skänka pantflaskor. Så veckan efter samlar vi in påsar och en del säckar fyllda med pantburkar- och pantflaskor, säger Annica.

– Att sälja produkterna från Kakservice fungerar väldigt bra. Särskilt nu när det kommit många nyheter, och sortimentet innehåller ju även knäckebröd och godis. Då blir svårt att säga ”nej tack, vi äter inte kakor”… för då erbjuder vi både godis och knäcke som bra alternativ. Många köper också med sig till jobbet och bjuder sina arbetskompisar på.

– Många kunder tycker att det är OK att vara med och stötta oss, särskilt när så mycket som hälften går direkt till laget! Priset per burk är också precis lagom. 

På en av träningarna fick killarna i laget var sin Säljkatalog och de enades om en säljperiod på 3-4 veckor.

– Killarna delade länken till webshoppen med vänner och bekanta som kunde gå in där och beställa i lugn och ro. Några föräldrar tog även med sig säljkatalogerna till sina arbetsplatser. Men de som sålde mest de var de som faktiskt själva var ute och knackade dörr!

– För mig som administratör har det ju blivit väldigt enkelt, eftersom killarna själva lägger in i telefonen när de sålt färdigt, och trycker på ”Skicka in” – det har verkligen blivit enkelt för oss som är kontaktpersoner, säger Annica.

– Killarnas favorit var nog Lillans Lösgodis. De hade väl rätt säljargument, för det var den produkten vi sålde mest av, tror jag. Själv älskar jag mintsmak och förr fanns det en kaka som hette Mias Mintflarn, den var jättegod! Men Kakservice kommer ju hela tiden med nya produkter, så snart har jag nog en ny favorit, skrattar Annica.

Annicas tre bästa tips för att tjäna pengar till laget:

1. Sätt upp ett tydligt mål!

2. Välj något som är lätt att sälja!

3. Försök engagera så många som möjligt – särskilt ungdomarna!

SK Höjden P08/U14

Total förtjänst 14.550:-

Försäljningsfakta

Antal deltagare15 st
Total förtjänst14.550 kr

Kontakta oss

 • Sommaröppettiderv26 - v27:  07.30 - 15.00
  v28 - v30:  08.30 - 15.00
  v31:  08.30 - 16.00
  v32:  07.30 - 17.00 (vanlig tid)

  Ha en fin sommar!
 • Kakservice AB
  Kunskapsgatan 9
  431 44 Mölndal
 • SUSA - Svensk Miljöbas
 • NPA
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.