Alla har samma chans

Pengarna Värnamo Brottarklubb tjänar skapar rättvisa förutsättningar. Klubben fortsätter enträget med sin kak- och godisförsäljning – en till två gånger per år. Senare i år är det bland annat dags för ungdoms-SM i Boden och tack vare kakförsäljningen behöver de medlemmar som deltar varken betala för resa, uppehälle eller anmälningsavgifter.

– Vi vill att alla våra medlemmar ska ha samma chans att följa med på tävlingar och att bli framgångsrika idrottare oavsett hur mycket de själva eller deras föräldrar tjänar. Därför får alla som tävlar hjälpa till att sälja burkar. De yngre medlemmarna behöver bara sälja några enstaka burkar och sedan höjer vi ribban successivt ju äldre de blir, berättar Berit Hjelm, som är den som ansvarar för försäljningen.

– Vi har Kakservice att tacka för så mycket och jag tycker själv att det är skitkul att sälja för att uttrycka mig på ren svenska, fortsätter Berit. Nu i vinter besökte vi Arboga Atletklubb som arrangerade SM och berättade om detta fantastiska sätt att tjäna pengar. Vi sponsrade dem med några burkar som vi sålde under tävlingarna och många andra klubbar blev också intresserade!

Värnamo Brottarklubb

Total förtjänst 153.694:-

Försäljningsfakta

Antal försäljningar20 st
Antal deltagare30 st
Total förtjänst153.694 kr

Kontakta oss

Phone icon 031-27 22 20 Letter icon kundservice@kakservice.se SMS icon SMS: 0730-12 22 20 Clock Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Tjäna pengar


Tips

Sidor

Vill du köpa produkter?

Köp produkter

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Miljödiplom Företagsvän logo AAA Logo Zero Mission Logo

Integritetspolicy