Alla har samma chans

Pengarna Värnamo Brottarklubb tjänar skapar rättvisa förutsättningar. Klubben fortsätter enträget med sin kak- och godisförsäljning – en till två gånger per år. Senare i år är det bland annat dags för ungdoms-SM i Boden och tack vare kakförsäljningen behöver de medlemmar som deltar varken betala för resa, uppehälle eller anmälningsavgifter.

– Vi vill att alla våra medlemmar ska ha samma chans att följa med på tävlingar och att bli framgångsrika idrottare oavsett hur mycket de själva eller deras föräldrar tjänar. Därför får alla som tävlar hjälpa till att sälja burkar för att tjäna pengar till föreningen. De yngre medlemmarna behöver bara sälja några enstaka burkar och sedan höjer vi ribban successivt ju äldre de blir, berättar Berit Hjelm, som är den som ansvarar för försäljningen.

– Vi har Kakservice att tacka för så mycket och jag tycker själv att det är skitkul att sälja för att uttrycka mig på ren svenska, fortsätter Berit. Nu i vinter besökte vi Arboga Atletklubb som arrangerade SM och berättade om detta fantastiska sätt att tjäna pengar. Vi sponsrade dem med några burkar som vi sålde under tävlingarna och många andra klubbar blev också intresserade!

Värnamo Brottarklubb

Total förtjänst 153.694:-

Försäljningsfakta

Antal försäljningar20 st
Antal deltagare30 st
Total förtjänst153.694 kr

Kontakta oss

  • Vardagar: 07.30-17.00
  • Kakservice AB
    Kunskapsgatan 9
    431 44 Mölndal
  • Miljödiplom
  • NPA
  • Friends företagsvän
  • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.