SökMina sidorBeställ gratis infopaket

Tjäna pengar till träningsläger och tävlingar
 

Genom att sälja Kakservice populära kakor, knäckebröd och godisburkar kan ni enkelt tjäna pengar till träningsläger och tävlingar. Varje år säljer över 8000 föreningar och skolklasser våra produkter för att kunna göra sin drömresa tillsammans. Burkarna kostar 50 kronor styck. Och nu tjänar minst 18 kronor per burk. Det ger en förtjänst på minst 36 av priset.

Stärk föreningskassan, beställ ett infopaket idag!

Så här går det till

 • 1

  Dela ut säljkataloger – Börja sälj

  Beställ infopaket och dela ut säljkataloger och gruppkodslänk till Mina sidor till alla i gruppen. Börja sälj till släkt, grannar och på arbetsplatser med säljkatalogen och webshopen.

 • 2

  Beställ och dela ut

  Er försäljning sammanställs automatiskt med Mina sidor och levereras till er inom 2-5 arbetsdagar. Dela ut burkarna till era kunder.

 • 3

  Räkna ihop vinsten

  När ni delar ut burkarna till era kunder tar ni samtidigt betalt. Vinsten behåller ni direkt. Nu är ni klara!

Beställ gratis infopaket

Infopaketet innehåller allt ni behöver för att starta. Säljkataloger, infobroschyr och en smakprovsburk.

Ni kan starta en försäljning precis när ni vill!

Beställ gratis infopaket

Så här lyckas din förening med försäljningen

 

Säljlistan visar tips på bra försäljningsställen och exempel på hur mycket du kan sälja.

Din egen säljlista

Mamma & Pappa2 st
Farmor1 st
Grannarna5 st
Mammas jobb6 st
Pappas jobb5 st
Knacka dörr4 st
Totalt23 st

Visa upp säljkatalogen för de ni träffar. Ni kan även använda er av sociala medier och er föreningsida på Internet för att nå era  fans, familjemedlemmar och vänner med budskapet att föreningen säljer Kakservice produkter. Det ger en bra spridning och bidrar till fler sålda burkar och tjänar mer pengar.

Så här mycket tjänar er förening

* Genomsnittssäljaren säljer 23 burkar

Handollslaget GW Landskrona HK tjänade över 49 000 kronor
Landskrona HKTotal förtjänst49.509 kr

Mina sidor – Här sköter ni enkelt föreningens försäljning

Mina sidor är en personlig sida för er förening på kakservice.se för att enkelt hantera er försäljning.
 

 • På mina sidor kan säljarna själva registrera sin försäljning.

 • Ni kan löpande följa er försäljning och se vad föreningen har tjänat.

 • Försäljningen sammanställs automatiskt.

”- Allt fungerade perfekt hela vägen, mycket enkelt med Mina sidor. Alla i klassen kunde lätt själva lägga in sina beställningar och följa vad dom tjänat på nätet. Som kontaktperson underlättade det mycket. Vi kommer absolut sälja igen!”

— Kundcitat, NKI mars 2016

Roligt och lätt att sälja

– bra produkter ger nöjda föreningar

Samla in pengar till ett träningsläger eller en cupresa för er förening. Bli inspirerad av berättelserna av några föreningar som sålde knäckbröd, kakor, godis och chokladbollar för att få ihop pengar till sin drömresa.  Läs om hur du som föreningsledare och tränare kommer igång med försäljningen.

 

”Det som varit roligt att se är att även några som från början var lite tveksamma till det hela har kommit tillbaka och berättat att det inte alls har varit svårt att sälja burkarna.”

- Annette Ericson, ordförande i klubben

 

Tips till föreningen

– när du ska sälja 

Träna försäljningsargument och presentation

 •  Berätta att de stöder er förening genom sitt köp.

 • Säg att du kommer med goda kakor hem till dörren.

Använd digitala medier för att nå familjemedlemmar och vänner med budskapet att ni säljer kokosbollar och kakor eller andra Kakservice-produkter. Det ger en bra spridning och bidrar oftast till fler sålda burkar.

 

Ett sortiment för alla smaker

– Kakor, chokladbollar, godis och knäckesticks

 

Alla burkar
säljs för
50krNi tjänar minst18 kr/burk

Konrads KalasknäckeKrispiga sticks med sesam och havssalt. Underbart goda som de är eller med lite smör på.

Mammas ChokladbollarChokladbollar med den där riktigt klassiskt goda smaken! Smaskiga och rullade i cocos är de försvinnande goda.

Lillebrors Bästa KolablandningEngelska kolor blandade med fruktkolor. Lillebror är en riktig finsmakare, och här är en mix av hans absoluta favoriter!

 

Samla till ett träningsläger längre bort

Åk på träningsresa med ditt lag till någon annanstans i Sverige. EIler varför inte ett träningsläger i Spanien? Där finns det spännande arrangörer av träningsläger och fina anläggningar för ungdomar. Det fina med en sådan träningsresa är att ni kan spela träningsmatcher mot andra europeiska lag.

I Sverige finns bra träningsanläggningar som exempelvis Bosön på Lidingö i Stockholm eller Serneke arena i Göteborg. 

Gör som andra smarta lag och föreningar och samla in pengar till ert träningsläger genom att sälja Kakservice-produkter.

 

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Beställ gratis infopaket

 
Föreningsförsäljning för träningsresor

Engagemanget i föreningar är oftast ideellt och det behövs många olika aktiviteter för att få ekonomin att gå ihop. Det är här som försäljningen av Kakservice produkter kan hjälpa föreningen.

För att en försäljningsaktivitet ska fungera i en förening är det viktigt att den är enkel att genomföra. Populära och lättsålda produkter tror vi är den bästa förutsättningen för att medlemmarna ska engagera sig och tycka försäljningen är enkel och rolig. Många av Kakservice produkter är klassiker: Lillebrors Kolor, Mammas Chokladbollar är det många som köper om och om igen. Ungdomarna behöver bara att ta upp beställningar och leverera.

Självklart behöver inte föreningen eller klubben lägga ut några pengar för att få en bra förtjänst per såld burk. Ni betalar först när ni sålt färdigt – och bara för de burkar ni har sålt. Minst 36% av försäljningspriset 50 kronor går direkt till klubben. Ju mer ni säljer, desto högre ersättning per burk till er förening.

 

Föreningen kan välja att starta en försäljning precis när det passar. Produkterna är inte säsongsbundna och vi på Kakservice hjälper er att sätta igång, året runt.

 

Föreningens förtjänst

Ju fler produkter ni säljer
– desto högre förtjänst per produkt

Burkarna kostar 50 kronor styck för din kund och föreningen tjänar minst 18 kronor per burk.

Er förtjänst 36-42%

Antal sålda burkarFörtjänst per burk
Från 3518 kr
360-19 kr
450-20 kr
700-21 kr

 

Pengar till träningsresa 

Träningsresor utomlands och i Sverige blir allt mer populära eftersom ni på en träningsvecka byter miljö, får ny inspiration och kan hinna med att testa nya spännande träningsformer. Både inomhusträning eller ute i naturen. Dessutom skapas en starkare laganda i föreningen.  

På träningsresan kan ni också passa på att komplettera träningen med nya spännande sporter. Ta en tur i löpspåret eller ett yogapass innan frukost. Köra ett pass i ett modernt gym med maskiner eller fria vikter. Möjligheterna och fördelarna är många. 

Utmaningen att få ihop tillräcklig med pengar för träningsresor är alltid närvarande för en förening. När ungdomarna samlar in pengar gemensamt ger det träningsresan ett högre värde eftersom de arbetar ihop till resan själva.  Genom att sälja kakservice populära produkter blir arbetet både enkelt, roligt och smidigt.  Ni får snabbt ihop pengar och kan åka på er drömresa.  

 

 

Skövde paradorkester tjänade 28125 kr

Genomförde tre försäljningar

 

 

Virpi, Skövde paradorkester

”Allt har gått väldigt smidigt. Jag tycker inte att arbetet är betungande alls och förtjänsten känns ganska god. Det är också väldigt skönt att man alltid har returrätt och inte riskerar gå med förlust.”

- Virpi, kontaktperson som hanterade försäljningen

Här berättar ponnyklubben, orkestern och cheerleaderföreningen hur enkelt de samlat ihop pengar genom att sälja Kakservice goda kakor, godis och knäckesticks. Ersättningen till föreningen från Kakservice är minst 36 % av varje kakburk som kostar 50 kronor. Kakförsäljningen är rolig och gör att medlemmarna kommer närmare varandra på ett naturligt sätt samtidigt som de tjänar pengar för att förverkliga sina drömmar.

 Läs mer om hur det gick till och hitta inspirationen för er förening.

Tryggt att veta
 

 • Starta när ni vill
  Det kostnadsfria infopaketet innehåller allt ni behöver för att starta en försäljning.

 • Snabba leveranser
  Burkarna levereras till er inom 2-5 arbetsdagar.

 • Bra hjälpmedel – Mina sidor
  Enkel hantering för dig som kontaktperson och för säljarna i gruppen.

 • Inga utlägg – Fri returrätt
  Ni har 30 dagars betalningstid och fri returrätt.

 • Personlig support
  Ring oss gärna på 031-27 22 20. Vi finns här för dig mån‑fre 07.30‑17.30.

Kontakta oss

031-27 22 20 info@kakservice.se SMS: 0730-12 22 20 Vardagar: 07:30-17:30

Kakservice AB
Bifrostg. 44
431 44 Mölndal

Läs mer

Sidor

Om Kakservice:

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit ett erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar.

Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.