Tjäna pengar till laget

Tjäna pengar till laget

Beställ gratis infopaket

Tjäna pengar till lagkassan

Vi på Kakservice vill ge ditt lag möjligheten att tjäna pengar till laget genom att sälja våra populära kakor, knäckebröd och godisburkar. Varje år säljer över 9000 lag och skolklasser våra lättsålda produkter för att finansiera sina olika aktiviteter så som träningsläger och cuper, vilket vi är mycket glada över. Burkarna kostar 70 kronor styck för din kund och du tjänar minst 30 kronor i vinst per burk till lagkassan. En förtjänst på minst 43% av priset.

Tjäna pengar till laget: Så här går det till

 • 1

  Dela ut säljkataloger – Börja sälj

  Beställ infopaket och dela ut säljkataloger till alla i laget. Börja sälj till släkt, grannar och på arbetsplatser genom att visa upp säljkatalogen.

 • 2

  Beställ och dela ut

  Er försäljning sammanställs automatiskt i "Mina sidor" och levereras till er inom 2-5 arbetsdagar. Dela ut burkarna till era kunder.

 • 3

  Räkna ihop vinsten

  När ni delar ut burkarna till era kunder tar ni samtidigt betalt. Vinsten behåller ni direkt. Nu är ni klara!

Beställ gratis infopaket

Infopaketet innehåller allt ni behöver för att starta. Säljkataloger, infobroschyr och en smakprovsburk.

Ni kan starta en försäljning precis när ni vill!
Beställ gratis infopaket

Så här lyckas laget med försäljningen

 

Säljlistan visar tips på bra försäljningsställen och exempel på hur mycket du kan sälja för att tjäna pengar till laget och lagkassan.

Din egen säljlista

Mamma & Pappa2 st
Farmor1 st
Grannarna5 st
Mammas jobb4 st
Pappas jobb3 st
Webshop8 st
Totalt23 st

Visa upp säljkatalogen för dem som ni träffar. Ni kan även använda er av sociala medier och er lagsida på Internet för att nå lagets fans, familjemedlemmar och vänner med budskapet att laget  säljer Kakservice produkter. Det ger en bra spridning och bidrar till fler sålda burkar.

“Att åka iväg med laget och spela fotboll och träffa andra ungdomar har varit väldigt omtyckt bland killarna. Troligtvis kommer vårt lag att sälja igen. Killarna vill ju gärna hitta på roliga saker tillsammans och vi är så nöjda med både servicen och förtjänsten.”

— Gerd Wennerdahl, Frändefors IF fotboll

Hur mycket vill ert lag tjäna?

* Genomsnittssäljaren säljer 23 burkar

Handollslaget GW Landskrona HK tjänade över 49 000 kronor
GW LandskronaTotal förtjänst49.509 kr

Laget säljer mer med din personliga webshop

Visa upp produkterna för så många som möjligt för att ni enkelt ska ha möjlighet att sälja mer till lagkassan. Till er hjälp har ni både en säljkatalog och en personlig webshop. Webshopen kan lagets säljare dela genom sociala medier, via mejl eller sms. Kunden kan se hela sortimentet och själv lägga sin beställning. Enkelt och smidigt för alla!

Tre fördelar med webshopen:

 1. Du kan börja sälja direkt

 2. Du når många fler kunder

 3. Enkelt att beställa direkt i mobilen

”"Vi sålde nog 300 burkar fler än förra omgången! Webshopen påverkar absolut. Man kanske inte hade sålt till de som bor långt borta, men nu får de ändå chans att handla".”

Petra Weister, Ljungarumsskolan, klass 6

Lätt att sälja

– bra produkter ger nöjda lag

Samlar ni pengar till en fotbollscup eller ett träningsläger någonstans ute i Europa? Bli inspirerad av berättelserna av några fotbollslag som sålde kakor, chokladbollar, godis och knäckebröd för att få ihop pengar till sina drömmar och tjäna pengar till lagkassan. Det är enkelt att sälja Kakservice produkter, läs om hur du som lagledare och tränare kommer igång med försäljningen.

 

”Vi siktar på att åka till Spanien och en handbollscup strax utanför Barcelona, alldeles nära havet. Det blir den första längre resan vi gör tillsammans, säger Andrea.”

- Andrea Forsman, IK Baltichov flickor 14 år

Tips på hur du kan tjäna pengar till laget

– när du ska sälja 

 • Träna försäljningsargument och presentation

 •  Berätta att de stöder ert lag genom sitt köp

 • Goda kakor som du leverarar hem till dörren

Använd digitala medier för att nå familjemedlemmar och vänner med budskapet att ni säljer kokosbollar och kakor eller andra Kakservice-produkter. Det ger en bra spridning och bidrar oftast till fler sålda burkar.

Ett sortiment för alla smaker

– Kakor, chokladbollar, godis och knäckesticks

 

Alla burkar
säljs för
70 krNi tjänar
30 kr/burk

Konrads KalasknäckeKrispiga sticks med sesam och havssalt. Underbart goda som de är eller med lite smör på.

Mammas ChokladbollarChokladbollar med den där riktigt klassiskt goda smaken! Smaskiga och rullade i cocos är de försvinnande goda.

Lillebrors Bästa KolablandningEngelska kolor blandade med fruktkolor. Lillebror är en riktig finsmakare, och här är en mix av hans absoluta favoriter!

 

Chokladbollarna är en stor favorit hos många och verkligen smaskiga med  sin klassiska chokladsmak och kokos runtom. Gillar du bollar så kan du också välja Kålles Kolabollar strösslade och fyllda med med gräddig kolasmak. Bland kakorna hittar vi Dagnys Dammsugare med smarrig marsipan. Kajsas Kafékakor har härligt stora chokladbitar insprängda i och är ett måste på varje kaffebord.

Knäckesticksen finns i tre olika smaker. Vi har Josefinas Finknäcke med vallmo, linfrö och sesam, Konrads Kalasknäcke med sesam och havssalt och sist men inte minst Rosmaries Lantknäcke med rosmarin. Passar utmärkt till mellanmålet eller till fredagsmyset. Underbart goda som dom är eller med lite smör på.

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Beställ gratis infopaket

Lagförsäljning

Vad är det som speglar ett framgångsrikt lag? Jo vi på kakservice tror det är ett lag där det finns glädje, där barnen längtar till träningen och där föräldrarna mer än gärna engagerar sig och bidrar till laget och barnens bästa.

Något som kan hjälpa till att skapa en starkare sammanhållning i laget är t ex. ett träningsläger en cup eller en enkel mysig pizzakväll i klubbstugan. Då ges det tillfälle för både barn och föräldrar att umgås och lära känna varandra.

För att kunna genomföra roliga saker utan att det blir en belastning för varje enskild familjs ekonomi, behöver man oftast göra olika försäljningsaktiviteter för att tjäna pengar till laget - s.k. lagförsäljing. Det är så vi på Kakservice kan hjälpa till. 

Att sälja populära kakor, knäckesticks och godisburkar som många idag efterfrågar gör det enkelt att sälja. Klart den bästa förutsättningen för att få så många som möjligt i laget engagerade i försäljningen.

Ni kan välja att starta en försäljning precis när det passar ert lag och vi på Kakservice finns redo för att hjälpa er.

Lagets förtjänst

Ju fler produkter laget säljer
– desto högre förtjänst per produkt

Burkarna kostar 70 kronor styck för din kund och ert lag tjänar minst 30 kronor per burk.

Er förtjänst 43-43%

Antal sålda burkarFörtjänst per burk
Från 3530 kr

 

Kärraskolan sålde 473 burkar
och tjänade 9460 kr

Förtjänst 20 kr per burk

- Det är sammansvetsande och himla kul alltsammans. Det är helt suveränt och har aldrig varit några konstigheter – vi har alltid fått snabb leverans och bra service”

- Christer Andersson, lagledare Granlo BK p-00
Kakservice har genom åren hjälpt tusentals lag inom fotboll, handboll, innebandy, hockeylag, m fl att enkelt de samlat ihop pengar genom att sälja våra goda kakor, godis och knäckesticks. Med Kakservice generösa ersättning går minst 43% av försäljningspriset 70 kr per burk till laget, vilket fick lagen att se möjligheten att tjäna pengar för att förverkliga sina drömmar.

  Läs mer om hur det gick till och hitta inspirationen för ert lag.

Tryggt att veta

 • Starta när ni vill
  Det kostnadsfria infopaketet innehåller allt ni behöver för att starta en försäljning.

 • Snabba leveranser
  Burkarna levereras till er inom 2-5 arbetsdagar.

 • Bra hjälpmedel – Mina sidor
  Enkel hantering för dig som kontaktperson och för säljarna i gruppen.

 • Inga utlägg – Fri returrätt
  Ni har 30 dagars betalningstid och fri returrätt.

 • Personlig support
  Ring oss gärna på 031-27 22 20. Vi finns här för dig mån‑fre 07.30‑17.00.

 • Enhetspris
  Alla burkar säljs för 70 kr och ni tjänar 30 kr från första sålda burken.

Kontakta oss

 • Vardagar: 07.30-17.00
 • Kakservice AB
  Bifrostg. 44
  431 44 Mölndal
 • Miljödiplom
 • Zero mission
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.