Tjäna pengar till laget

Tjäna pengar till laget

Beställ gratis infopaket

Tjäna pengar till lagkassan – sälj kakor till laget

Vi på Kakservice vill ge ditt lag möjlighet att tjäna pengar till laget genom att sälja våra populära kakor, knäckebröd och godisburkar. Varje år säljer över 9000 lag och skolklasser över hela Sverige våra lättsålda produkter för att finansiera aktiviteter som träningsläger och cuper, vilket vi är mycket glada över. Burkarna kostar 75 kronor styck för din kund och du tjänar 33 kronor i vinst per burk till lagkassan. En förtjänst på 44% av priset.

Få bättre sammanhållning i laget genom att åka iväg på en första cup, ett utvecklande träningsläger eller andra roliga aktiviteter. Det finns många olika anledningar att vilja samla pengar till lagkassan. Vi tipsar om hur ni lyckas!

Tjäna pengar till laget: Så här går det till

 • 1

  Dela ut säljkataloger – Börja sälj

  Beställ infopaket och dela ut säljkataloger till alla i laget. Börja sälj till släkt, grannar och på arbetsplatser genom att visa upp säljkatalogen.

 • 2

  Beställ och dela ut

  Er försäljning sammanställs automatiskt i "Mina sidor" och levereras till er inom 2-5 arbetsdagar. Dela ut burkarna till era kunder.

 • 3

  Räkna ihop vinsten

  När ni delar ut burkarna till era kunder tar ni samtidigt betalt. Vinsten behåller ni direkt. Nu är ni klara!

Beställ gratis infopaket

Infopaketet innehåller allt ni behöver för att snabbt komma igång. Säljkataloger, infobroschyr och en smakprovsburk.

Ni kan starta en försäljning precis när ni vill!
Beställ gratis infopaket

Så lyckas ni med lagförsäljning

Säljlistan visar tips på bra försäljningsställen och exempel på hur mycket du kan sälja för att tjäna pengar till laget och lagkassan. Att sälja kakor till laget är enkelt, snabbt och mycket uppskattat!

Din egen säljlista

Mamma & Pappa2 st
Farmor1 st
Grannarna5 st
Mammas jobb4 st
Pappas jobb3 st
Webshop8 st
Totalt23 st

Visa upp säljkatalogen för dem som ni träffar. Ni kan även använda er av sociala medier och er lagsida på Internet för att nå lagets fans, familjemedlemmar och vänner med budskapet att laget eller föreningen säljer Kakservice produkter. Det ger en bra spridning och bidrar till fler sålda burkar.

“Att åka iväg med laget och spela fotboll och träffa andra ungdomar har varit väldigt omtyckt bland killarna. Troligtvis kommer vårt lag att sälja igen. Killarna vill ju gärna hitta på roliga saker tillsammans och vi är så nöjda med både servicen och förtjänsten.”

— Gerd Wennerdahl, Frändefors IF fotboll

Hur mycket vill ert lag tjäna?

* Genomsnittssäljaren säljer 23 burkar

Handollslaget GW Landskrona HK tjänade över 49 000 kronor
GW LandskronaTotal förtjänst49.509 kr

Sälj mer till laget genom din personliga webshop

Visa upp produkterna för så många som möjligt för att ni enkelt och snabbt ska ha möjlighet att sälja fler kakor till lagkassan. Till er hjälp vid försäljningen har ni både en säljkatalog och en personlig webshop. Webshopen kan lagets säljare dela genom sociala medier, via mejl eller sms. Kunden kan se hela sortimentet och själv lägga sin beställning. Enkelt och smidigt för alla – och det går snabbt att komma igång!

Tre fördelar med webshopen:

 1. Du kan börja sälja direkt

 2. Du når många fler kunder

 3. Enkelt att beställa direkt i mobilen

”"Vi sålde nog 300 burkar fler än förra omgången! Webshopen påverkar absolut. Man kanske inte hade sålt till de som bor långt borta, men nu får de ändå chans att handla".”

Petra Weister, Ljungarumsskolan, klass 6

Lätt att sälja

– bra produkter ger nöjda lag

Samlar ni pengar till en fotbollscup eller ett träningsläger någonstans ute i Europa? Bli inspirerad av berättelserna av några fotbollslag som sålde kakor, chokladbollar, godis och knäckebröd för att få ihop pengar till sina drömmar och tjäna pengar till lagkassan. Det är enkelt att sälja Kakservice produkter, läs om hur du som lagledare och tränare kommer igång med försäljningen.

 

”Vi siktar på att åka till Spanien och en handbollscup strax utanför Barcelona, alldeles nära havet. Det blir den första längre resan vi gör tillsammans, säger Andrea.”

- Andrea Forsman, IK Baltichov flickor 14 år

Tips på hur du kan tjäna pengar till laget

– när du ska sälja 

 • Träna försäljningsargument och presentation

 •  Berätta att de stöder ert lag genom sitt köp

 • Goda kakor som du leverarar hem till dörren

Använd digitala medier för att nå familjemedlemmar och vänner med budskapet att ni säljer kokosbollar och kakor eller andra Kakservice-produkter. Det ger en bra spridning och bidrar oftast till fler sålda burkar.

Sälj kakor till laget

– ett sortiment för alla smaker

 

Alla burkar
säljs för
75 krNi tjänar
33 kr/burk

Konrads KalasknäckeKrispiga sticks med sesam och havssalt. Underbart goda som de är eller med lite smör på.

Mammas ChokladbollarChokladbollar med den där riktigt klassiskt goda smaken! Smaskiga och rullade i cocos är de försvinnande goda.

Lillebrors Bästa KolablandningEngelska kolor blandade med fruktkolor. Lillebror är en riktig finsmakare, och här är en mix av hans absoluta favoriter!

 

Chokladbollarna är en stor favorit hos många och verkligen smaskiga med  sin klassiska chokladsmak och kokos runtom. Gillar du bollar så kan du också välja Kålles Kolabollar strösslade och fyllda med med gräddig kolasmak. Bland kakorna hittar vi Dagnys Dammsugare med smarrig marsipan. Kajsas Kafékakor har härligt stora chokladbitar insprängda i och är ett måste på varje kaffebord.

Knäckesticksen finns i tre olika smaker. Vi har Josefinas Finknäcke med vallmo, linfrö och sesam, Konrads Kalasknäcke med sesam och havssalt och sist men inte minst Rosmaries Lantknäcke med rosmarin. Passar utmärkt till mellanmålet eller till fredagsmyset. Underbart goda som dom är eller med lite extra smör på.

Vill ni också sälja våra populära produkter?

Beställ gratis infopaket

Lagförsäljning – frågor och svar

Vad är det som speglar ett framgångsrikt lag? Jo vi på kakservice tror det är ett lag där det finns glädje, där barnen längtar till träningen och där föräldrarna mer än gärna engagerar sig och bidrar till laget och barnens bästa. Framgångsrika lag lyckas för att de sätter laget före jaget. Lagkassan är som en gemensam skattkista där drömmar och förhoppningar om glädje för alla lagkamrater ryms. Barn, ledare och föräldrar planerar tillsammans olika aktiviteter för att samla in pengar till gemensamma mål: cuper, resor, tävlingar och träningsläger som ligger utanför det som täcks av klubben centralt.

Något som kan hjälpa till att skapa en starkare sammanhållning i laget är t ex. ett träningsläger en cup eller en enkel mysig pizzakväll i klubbstugan. Då ges det tillfälle för både barn och föräldrar att umgås och lära känna varandra.

Vad är lätt att sälja för att tjäna pengar? 

Våra kakor, knäckesticks och godisburkar är populära och enkla att sälja. Kakservices produkter är av både hög kvalitet och lättsålda vilket bidrar till det roliga i umgänget med kamraterna vid lagförsäljningen. 

Vad tjänar laget på att sälja?

Att sälja kakor till laget är enkelt och du vet alltid hur mycket du tjänar. Kakburkarna kostar 75 kronor per burk för din kund och du tjänar minst 33 kronor i vinst per styck till. Det gör att du får en förtjänst på 44 procent av priset som du kan lägga i lagkassan.

Vad kan man sälja med laget?

Du kan tjäna pengar till ditt lag eller din förening genom att sälja kakor, knäckebröd och godisburkar. Många gillar till exempel Mammas chokladbollar, Lillebrors bästa kolablandning och Kålles kolabollar!

Ni kan välja att starta en försäljning precis när det passar ert lag och vi på Kakservice finns redo för att hjälpa er att få in pengar till laget. 

Låt dig gärna inspireras av erfarenheter från andra föreningar, klubbar och idrottslag. Läs mer om när några lag berättar om samarbetet, visionerna och hur de tjänade pengar.  Du kan också läsa mer om hur du kan tjäna pengar till föreningen eller klassen.

Lagets förtjänst

Ju fler produkter laget säljer
– desto högre förtjänst per produkt

Burkarna kostar 75 kronor styck för din kund och ert lag tjänar minst 33 kronor per burk.

Er förtjänst 44-44%

Antal sålda burkarFörtjänst per burk
Från 3533 kr

 

Kärraskolan sålde 473 burkar
och tjänade 9460 kr

Förtjänst 20 kr per burk

- Det är sammansvetsande och himla kul alltsammans. Det är helt suveränt och har aldrig varit några konstigheter – vi har alltid fått snabb leverans och bra service”

- Christer Andersson, lagledare Granlo BK p-00
Kakservice har genom åren hjälpt tusentals lag inom fotboll, handboll, innebandy, hockeylag, m fl att enkelt de samlat ihop pengar genom att sälja våra goda kakor, godis och knäckesticks. Med Kakservice generösa ersättning går minst 44% av försäljningspriset 75 kr per burk till laget, vilket fick lagen att se möjligheten att tjäna pengar för att förverkliga sina drömmar.

  Läs mer om hur det gick till och hitta inspirationen för ert lag.

Tryggt att veta

 • Starta när ni vill
  Det kostnadsfria infopaketet innehåller allt ni behöver för att starta en försäljning.

 • Snabba leveranser
  Burkarna levereras till er inom 2-5 arbetsdagar.

 • Bra hjälpmedel – Mina sidor
  Enkel hantering för dig som kontaktperson och för säljarna i gruppen.

 • Inga utlägg – Fri returrätt
  Ni har 30 dagars betalningstid och fri returrätt.

 • Personlig support
  Ring oss gärna på 031-27 22 20. Vi finns här för dig mån‑fre 07.30‑17.00.

 • Enhetspris
  Alla burkar säljs för 75 kr och ni tjänar 33 kr från första sålda burken.

Kontakta oss

 • Sommaröppettiderv26 - v27:  07.30 - 15.00
  v28 - v30:  08.30 - 15.00
  v31:  08.30 - 16.00
  v32:  07.30 - 17.00 (vanlig tid)

  Ha en fin sommar!
 • Kakservice AB
  Kunskapsgatan 9
  431 44 Mölndal
 • SUSA - Svensk Miljöbas
 • NPA
 • Friends företagsvän
 • AAA

Vi erbjuder klasser och lag möjlighet att enkelt tjäna pengar och förverkliga drömmar.